Δήλωση Γιώργου Κυρίτση για Σταύρο Θεωνά: Το ήθος, η συνέπεια και ο τρόπος σκέψης του οδηγός για εμάς στον αγώνα για το μέλλον του τόπου

Στις 29 Ιανουαρίου 2013 ο φίλος, σύντροφος και μέλος της παράταξης "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" Σταύρος Θεωνάς, μετά από δύο χρόνια ενεργούς συμμετοχής του στα κοινά, ως Δημοτικός Σύμβουλος του ενιαίου Κω, αποφάσισε, δείχνοντας για άλλη μια φορά την συνέπεια που τον χαρακτηρίζει, να παραιτηθεί, αφού οι οικογενειακές υποχρεώσεις του τον αναγκάζουν να μένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα εκτός Κω.

Το ήθος, η συνέπεια και ο τρόπος σκέψης του, που τον χαρακτηρίζουν τόσο στην προσωπική του ζωή, αλλά και δυο χρόνια τώρα, τόσο στην παράταξή μας όσο και στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν, είναι και θα είναι, για όλους εμάς, οδηγός στον αγώνα για το μέλλον του τόπου μας.

Αγώνα που με συνέπεια και αμοιβαία εμπιστοσύνη στήριξε και στηρίζει ο Σταύρος Θεωνάς, με πίστη στις θέσεις, τις αρχές και τους στόχους της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για ειλικρινή προσφορά  στην αντιμετώπιση των αναγκών  του νησιού και των συνδημοτών μας.

Τον ευχαριστώ προσωπικά μέσα από την καρδιά μου, αλλά και εκ μέρους όλων των μελών της παράταξής μας, για όλα όσα προσέφερε τόσο στην παράταξη όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για μας συνεχίζει να είναι ενεργό και πολύτιμο μέλος της ομάδας μας, όπως άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε,  με αφοσίωση στον σκοπό για τον οποίο ο Κωακός λαός τον εξέλεξε, δηλαδή την συνεισφορά στα κοινά για το καλό της Κω και των ανθρώπων της. 

Ο Σταύρος, όπως και όλα τα μέλη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, πιστός στις αρχές, στις αξίες και θέσεις της παράταξης μας  θα είναι πάντα ενεργά παρών στο μοναδικό σκοπό ύπαρξης της παράταξης αυτής που είναι να πάμε όλοι μαζί την Κω και τους Κώους ΜΠΡΟΣΤΑ και ΨΗΛΑ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. 6 χρόνια πριν μακης

    γιωργο σβησε ακομη ενα ονομα........

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.