Β. Πή : ‘’ ΝΑΙ ΗΛΙΑ.’’ - "Ναι, αυτό είναι το πρόσωπο του φασισμού στην Κω!"

Ναι, αυτό είναι το πρόσωπο του φασισμού στην Κω!

 

Αυτό που δεν επιτρέπει σε κανέναν να έχει διαφορετική άποψη γι’ αυτό που ο ίδιος αποφάσισε ότι είναι ωραίο! Απλά πράγματα δηλαδή.

 

Αναρωτιέται ο φίλος Ηλίας, αν υπάρχουν αποφάσεις Αρχιτεκτονικού συμβουλίου.

Μα εδώ δεν ξέρουμε αν υπάρχουν αποφάσεις των αρμοδίων δημοτικών οργάνων για να μη πω αν υπάρχουν αποφάσεις Δημοτικού συμβουλίου, για άλλες παρόμοιες κατασκευές!

 

Και όσον αφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί πολύ απλά δεν συνεδριάζει αλλά και στην περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε απαγορεύεται ο λόγος ακόμα και στους δημοτικούς συμβούλους!

Μιλώ για το Δημοτικό Συμβούλιο που την προηγούμενη περίοδο, φιλοξένησε Υπουργούς και Βουλευτές, που είχαν όσο χρόνο ήθελαν να μιλήσουν, ακόμα και αν ήταν κάθετα αντίθετοι με την τότε Δημοτική αρχή!

 

Θα αναρωτιέται κανείς, μα πως συνδέονται όλα αυτά, με την ιστορία των άθλιων κατασκευών της πιο κακόγουστης δημοτικής αρχής που πέρασε ποτέ από την Κω; (έχει απόλυτο δίκιο ο Δημήτρης που μιλάει για παρωχημένη «αισθητική» περασμένων δεκαετιών!)

Συνδέονται και παρασυνδέονται!

Το πρόσωπο του φασισμού που έτριξε σήμερα τα δόντια του, ανώνυμα όπως πάντα αφού είναι και δειλοί, σε όποιον τους αμφισβήτησε, βρήκε ευκαιρία και βγήκε από το λαγούμι του.

 

Είναι το ίδιο πρόσωπο που καθύβριζε επί πέντε χρόνια στα καφενεία όλα τα στελέχη της δημοτικής αρχής Κυρίτση, σπίλωνε υπολήψεις και «κρεμούσε στα μανταλάκια» τις ζωές τους και τις οικογένειες τους!

 

Είναι το ίδιο πρόσωπο που σήμερα μοιράζει εξώδικα και μηνύσεις σε όποιον τους αντιπολιτεύεται, σε όποιον έχει διαφορετική άποψη από την δική τους!

 

Να μην έχετε καμία αμφιβολία, τώρα που άρχισαν να εισπράττουν την αμφισβήτηση, θα γίνουν πιο επιθετικοί, προσωπικά το περιμένω, άλλωστε το έχω εισπράξει ουκ ολίγες φορές!

 

Να γιατί το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα!

Μάθημα που έχει να κάνει τελικά, με τα κατά καιρούς και ανάλογα με τους προσωπικούς σχεδιασμούς κάποιων συγκροτούμενα «Συμβούλια Πολιτικής Αρχιτεκτονικής», ώστε την επόμενη φορά που θα «σχεδιάζουν» το χτίσιμο μιας νέας παράταξης με μόνο σκοπό να μην βγει Δήμαρχος ο Κυρίτσης, να μη την ξαναπατήσουν οι συμμετέχοντες Αρχιτέκτονες και κυρίως οι πολίτες της Κω»!

Αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο «πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως εριμμένοι» και πάνω τους θα σκοντάφτουν ακόμα και οι πρωτομάστορες του κατασκευάσματος!!!!

 

ΒΑΣΩ ΠΗ

Δημοτική Σύμβουλος Κω

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.