Α. Κρητικός για συνεδρίαση ΔΣ με τηλεδιάσκεψη: " Όταν υπάρχει διάθεση για συνεργασία λύση βρίσκεται.Μόλις πριν λίγες μέρες συνεδρίασε έτσι το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου. Τα συμπεράσματα αυτονόητα!!!!"

Άλλη μια συνεδρίαση σήμερα, του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κώ με τηλεδιάσκεψη. Τα μέλη της δημοτικής αρχής, ενώ συμμετέχουν σε μαζικές εκδηλώσεις,σε συσκέψεις πάλι με μεγάλο αριθμό ατόμων,για τα συλλογικά όργανα του δήμου έχουν αλλεργία στην φυσική παρουσία των συμβούλων και στην διά ζώσης συνεδριάσεις. Έτσι επιλέγουν είτε ,την συνεδρίαση διά περιφοράς η ΔΕΥΑΚ μεθαύριο, απλά αποστολή μόνο τής ψήφου και τίποτα άλλο,η την τηλεδιάσκεψη,δηλ από μακριά και αγαπημένοι, χωρίς την αναγκαία κριτική και πολιτική πρόταση για τά θέματα που συζητούνται . Απορρίπτουν την πρόταση μας για συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ,στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου με την παρουσία όσων άτομων προβλέπεται από τά πρωτόκολλα καί οι υπόλοιποι να συμμετέχουν με τηλεδιάσκεψη.Δεν γίνεται μας είπαν, γιατί προφανώς ήταν πρόταση της μειοψηφίας.Αυτοί πού είχαν,στα λόγια, σημαία τους,την συνεργασία δεν έχουν αποδειχθεί καμμία πρόταση από άλλη παράταξη, ακόμα και για αυτονόητα πράγματα. Άλλοι δήμοι βέβαια για να διευκολύνουν την λειτουργίας τού Δημοτικού συμβουλίου τους έχουν επιλέξει και αυτό τον τρόπο συνεδρίασης, όταν υπάρχει διάθεση για συνεργασία λύση βρίσκεται.Μολις πριν λίγες μέρες συνεδρίασε έτσι το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου. Τα συμπεράσματα αυτονόητα!!!!

 

 

Ανάρτηση στο FB Antonis Kritikos

3 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 3 εβδομάδες Βοσκος

  Κυριε κρητικε, ξεχνας οτι η παραταξη σας καθοταν στο πρεμιερα για καφε, και δεν πηγαινε στις συνεδριασεις; τοσο πολυ σεβοσασταν τους δημοκρατικους θεσμους. Τωρα δεν πατατε σε συνεδριασεις γιατι δε θελετε να προχωρουν τα θεματα των πολιτων και του νησιου. . Αυτα θα τα πληρωσετε στις εκλογες. Ολαος καταλαβαινει περισσοτερα απο οσα νομιζετε στην παραταξη της κρουαζιερας.!!!

  Απάντησε
 2. πριν 3 εβδομάδες ΠΡΟΣ Βοσκος

  Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΗ..........

  Απάντησε
 3. πριν 3 εβδομάδες Πρρρρ...τα προβατα

  Βόσκει συνέχισε να βόσκεις....και εσυ και το υπόλοιπο μαντρί σου... ο καθένας με το IQ του....

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.