«Έρχεται ο Αζοράκος στην Κω για το μόλο»

Όταν «κλειδώνουν» 25 αφίξεις για την Κω είναι αδήριτη ανάγκη να δημιουργηθεί μόλος κρουαζιερόπλοιων για την ενίσχυση της οικονομίας του νησιού. Αυτό ήταν και το βασικό θέμα της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω.


Ομόφωνα αποφάσισε σήμερα το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου να προτείνει στον κ. Αζοράκο να επισκεφθεί την Κω ώστε να συνομιλήσει με τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου και να γίνει διαβούλευση με όλους τους φορείς για την κατασκευή νέου μόλου κρουαζιερόπλοιων στην περιοχή της πολεμικής σκάλας απέναντι από την αστυνομία. Στόχος η καλύτερη και ταχύτερη προετοιμασία του φακέλου για την κατασκευή του νέου μόλου. Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Μιλτιάδης Φάκκος κατέθεσε προς τα μέλη το σχέδιο της προέκτασης λιμένα με σκαρίφημα (φωτό).

Ο εκπρόσωπος της Δύναμης Αλλαγής κ. Παναγιώτης Θαλασσινός κατέθεσε την πρόταση τους που αφορά στο μόλο στην ίδια περιοχή, η οποία και αυτή θα συζητηθεί όπως και όλες οι εναλλακτικές προτάσεις για να βρεθεί η γρηγορότερη και καλύτερη λύση καθ΄ ότι όπως ανέφερε ο Πρόεδρος κ. Φάκκος ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την εταιρεία κρουαζιερόπλοιων Caribbean για να συμμετέχει στην κατασκευή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Νίκος Καρακωνσταντίνου είπε πως αξίζει να γίνει έργο με ορίζοντα 20ετίας.

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 8 χρόνια sobareftite

    alla kialla.re o kosmos xanete k seis akoma skefteste molus; sobareftite reee!

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.