35χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά πολλές γυναίκες!

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικου προκάλεσαν χθες καταγγελίες τεσσάρων κατοίκων της Ρόδου που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, ύβρεων και απειλών, από ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που κατάγεται από τη Ρόδο και διαμένει το τελευταίο διάστημα στην Κω.

Πρόκειται για έναν 35χρονο ο οποίος φέρεται να έχει προβεί σε μαζική αποστολή «αιτημάτων φιλίας» μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook σε γυναίκες που διαμένουν στη Ρόδο και στην Κω και αφού εξασφάλισε την αποδοχή τους, από εκείνες που δεν ήταν υποψιασμένες, εν συνεχεία να τις «βομβάρδισε» με προτάσεις ερωτικού περιεχομένου.

Ορισμένα εκ των θυμάτων του μάλιστα που αντέδρασαν για το περιεχόμενο των μηνυμάτων του, φέρονται να δέχτηκαν ύβρεις και απειλές με αποτέλεσμα να ζητήσουν τη συνδρομή και προστασία του εισαγγελικού λειτουργού.

Με την αποδοχή του «αιτήματος φιλίας» που απέστειλε στα θύματά του, ο δράστης ο οποίος παρουσιάζεται στον συγκεκριμένο ιστότοπο με τα πραγματικά του στοιχεία και με φωτογραφίες του, ακόμη και από τα παιδικά του χρόνια, κατόρθωσε να μάθει προσωπικά τους δεδομένα, όπως διευθύνσεις, ονόματα και τηλέφωνα, τα οποία γνωστοποιούνται σε περιορισμένο μόνο κύκλο προσώπων μέσω της ως άνω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι τα θύματάτου έχουν ήδη ζητήσει τη συνδρομή και της εταιρείας που λειτουργεί τον συγκεκριμένο ιστότοπο αναφέροντας τη δραστηριότητά του ως βλαπτική για τους υπόλοιπους χρήστες. Μέχρι αργά χθες το απόγευμα ωστόσο δεν του είχαν επιβληθεί περιορισμοί και η σελίδα του ήταν αναρτημένη και λειτουργούσε κανονικά. Τo Facebook απαγόρευσε μόνο την περαιτέρω επικοινωνία του με εκείνες τις γυναίκες που επέλεξαν να τον αναφέρουν.

Εν πάση περιπτώσει ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου απέστειλε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω το ακόλουθο έγγραφο:

«Για τον (...) κάτοικο Κω (αριθμ. κιν. τηλ. ...) η υπηρεσία μας δέχθηκε πολλά παράπονα από κατοίκους της Ρόδου, κυρίως γυναίκες, ότι μέσω του διαδικτύου (facebook - ...) τις παρενοχλεί κατ' εξακολούθηση και διαδίδει γι' αυτές σ' ένα πολύ μεγάλο αριθμό χρηστών του διαδικτύου ψευδή γεγονότα τα οποία βλάπτουν την τιμή και την υπόληψή τους.

Από πληροφορίες που ήρθαν στην υπηρεσία μας ο ανωτέρω παρουσιάζεται ως άτομο που πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και χαρακτηρίζεται ως λίαν επικίνδυνος.

Η οικογένειά του, ο πατέρας και τα αδέλφια του, αδιαφορούν για την κατάστασή του.

Ο πατέρας του ονομάζεται (...) και είναι κάτοικος Κω.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες λόγω αρμοδιότητας».

πηγη:δημοκρατικήonline

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.