Τα θέματα συζήτησης της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. στις 26/9

 

Σας προσκαλούμε στην 13η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ ΚΩ την Δευτέρα 26-09-2022 και ώρα 11.30 π.μ., η οποία κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, θα γίνει δια περιφοράς σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022, με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 

 1. Έγκριση 1ου πρακτικού επιτροπής διενέργειας του ανοικτού διαγωνισμού (αρ. συστ. 191554) του έργου «Κατασκευή νέας δεξαμενής στην Καρδάμαινα»
 2. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Επισκευή αντλιών ακαθάρτων»
 3. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και λήψη απόφασης κατακύρωσης για την «Αντικατάσταση συλλέκτη στο αντλιοστάσιο ακάθαρτων Α4 στην ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥ».
 4. Έγκριση της υπ΄αριθ. 22/2022 μελέτης και των όρων της διακήρυξης για την «Προμήθεια υλικών ύδρευσης - αποχέτευσης»
 5. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης της σύμβασης με αρ. πρωτ. 603/11-2-2021 και τίτλο «Παροχή υπηρεσίας τεχνικού ασφαλείας και γιατρού εργασίας για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ» (ΟΜΑΔΑ Α: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)
 6. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού μέσω του προγράμματος απασχόλησης 8.500 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών.
 7. Έγκριση 2ου ΑΠΕ και 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Αντικατάσταση κεντρικού δικτύου μεταφοράς νερού από την Δεξαμενή στη θέση «Σφαγεία» στην πόλη της Κω λόγω πολλαπλών διαρροών εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού της 21-07-2017»
 8. Έγκριση μετακίνησης του Προέδρου και της Γενικής Διευθύντριας της ΔΕΥΑ Κω στην Αθήνα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ένταξη έργων στο Ταμείο Ανάκαμψης.
 9. Εγκρίσεις δαπανών και δεσμεύσεις πιστώσεων προϋπολογισμού 2022.

 

 

 

Εσωτ. Διανομή: Γραφείο Διευθύντριας ΔΕΥΑΚ

Τεχνικές Υπηρεσίες ΔΕΥΑΚ

Λογιστήριο ΔΕΥΑΚ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

 

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ

1 Σχόλιο

Σχολίασε
 1. πριν 11 μήνες ΚΩΣ

  ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΧΑΡΕ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.