ΣΕΜΜΕΚ προς Πρόεδρο ΔΣ για Ζ. Κουζούκα: Τον καλούμε να επανορθώσει

Μ' αφορμή λεκτική "επίπληξη" στο συνάδελφο δημοσιογράφο Ζαχαρία Κουζούκα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κω κ. Δρόσο, διότι βιντεοσκοπούσε κομμάτια της συνεδρίασης της Τετάρτης, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. της Κω (Σ.Ε.Μ.Μ.Ε.Κ.), δηλώνει τα εξής:
1) Ούτε ο τόνος, πόσο μάλλον το ύφος με το οποίο απευθύνθηκε ο Πρόεδρος στο συνάδελφο, και μάλιστα εν ώρα συνεδριάσεως, δεν συνάδουν με το θεσμό αλλά και με την κομψότητα - πολιτικό τάκτ που θα έπρεπε να διακρίνει τον διευθύνοντα τη δημόσια συζήτηση.

Τον καλούμε να επανορθώσει, διότι εκτιμούμε ότι πρόκειται για εξαιρετικά άτυχη στιγμή του Προέδρου (που δεν έχει δείξει έως τώρα δείγματα φίμωσης του λόγου), ο οποίος ίσως... "παρασύρθηκε" από το έντονα καταγγελτικό – σχεδόν υβριστικό - κλίμα των συνεδριάσεων.
Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συνάδελφος πήρε πλάνα από συνεδριάσεις του οργάνου, και φανταζόμαστε ότι ο Πρόεδρος - που είχε την ευθύνη λειτουργίας αυτών - θα είχε αντιληφθεί και τότε την παρουσία του.
2) Είναι τουλάχιστο άστοχο από πλευράς του Προέδρου να επικαλείται κανόνες και να θέλει τη συμμόρφωσή μας, τη στιγμή που δεν υπάρχει ένας στοιχειώδης Κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου, παρά μόνο διευκρινιστικές υποδείξεις κ. Δρόσου. Ο πρότυπος Κανονισμός, όπως γνωρίζει πολύ καλύτερα από εμάς, δεν αναφέρει απαγόρευση κάλυψης και από άλλα πέραν των δημοτικών ΜΜΕ.
3) Πάγια θέση του Συνδέσμου είναι ότι, οι Αρχές θα πρέπει να διευκολύνουν - με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο - τους συναδέλφους που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους (ακόμη κι αν δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο για την ενημέρωση), αλλά κι ότι οι συνάδελφοι – μέσα σε πνεύμα καλής συνεργασίας και εύρυθμης λειτουργίας - θα συνεννοούνται, έγκαιρα, με τις αρμόδιες Αρχές, ώστε να μην προκύπτουν παρανοήσεις και να γίνεται η δουλειά τους.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Μ.Ε.Κ.

4 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 7 χρόνια ΜΠΡΑΒΟ !

  ΩΡΑΙΟ ΧΑΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Μ.Μ.Ε.Κ !

  Απάντησε
 2. πριν 7 χρόνια ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΙΣΕΡΛΟΚΥΡΙΤΣΟΜΑΝΙ ΒΛΕΠΕΤΕ

  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΟ

  Απάντησε
 3. πριν 7 χρόνια ΔΗΜΟΤΗς

  Η ΚΩΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΣΗ ΠΟΙΟΙ ΑΓΕΝΕΙς ΠΟΙΟΙΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗς ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑι ο κυριος σταματης πης; ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ . ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΣΤΥΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ

  Απάντησε
 4. πριν 7 χρόνια τι εκανε ο σεμεκ επι κυριτση με το κοσμοσ;

  Μηπως θυμαστε τι εκανε ο σεμεκ οταν με το ετσι θελω ο χοντροσ του κοσμοσ tv μπηκε στην αιθουσα του δημοτικου συμβουλιου με προεδρο τον ακαλημεριστο μ. χ"νικολαου; τιποτα.γιατι ο τροπος του προεδρου ηταν σωστος.μηπως τοτε ο σεμεκ ηταν με τον κυριτση και τον χαιδευε;μαλλον οχι.να τα γραφετε οπως ειναι.αυτο σας εριξε απο την εξουσια.δε βλεπατε τι γινοταν

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.