Ρόδος:Τα...αισθήματα της Ρωσίδας καλλονής τελείωσαν όταν αρνήθηκε να πληρώσει!

Ο 45χρονος πίστευε πως είχε βρει τον έρωτα της ζωής του - Το... όνειρό του όμως, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος
Στο διαδίκτυο, μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, καθίσταται πλέον δυνατή η αναζήτηση συντρόφων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ιστοσελίδες υπόσχονται ότι ανιχνεύουν τα άτομα που ταιριάζουν μεταξύ τους και εγγυώνται ότι θα τους εξασφαλίσουν την ευτυχία στον δεσμό τους και την προοπτική ακόμα και του γάμου.

Κάπως έτσι παγιδεύτηκε και ένας 45χρονος κάτοικος του νησιού, που απευθύνθηκε σε αστυνομικούς. Εκείνοι κατάφεραν την τελευταία στιγμή να τον αποτρέψουν από το να χάσει ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας του, ελπίζοντας σε γάμο με Ρωσίδα καλλονή.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο 45χρονος γνώρισε σε ιστοσελίδα μια νεαρή Ρωσίδα που τον έπεισε ότι τρέφει αισθήματα για εκείνον και σκοπεύει να μετακομίσει στο νησί για να ζήσουν τον έρωτά τους. Στην πορεία ο 45χρονος κλήθηκε να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό 10.000 λίρες Αγγλίες, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες και να έρθει η Ρωσίδα γρηγορότερα στη Ρόδο.

Τότε ο 45χρονος υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε μια καλά οργανωμένη σπείρα, καταχωρεί αγγελίες για γυναίκες από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ με τις απαραίτητες φωτογραφίες για να τσιμπήσει το θύμα. Όταν αυτό γίνει και ο άντρας εγκλωβιστεί συναισθηματικά, ζητούν χρήματα δήθεν για να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να βρεθούν γρήγορα κοντά του.

Σε περίπτωση που το θύμα δώσει τα χρήματα, τότε οι... καλλονές εξαφανίζονται για πάντα. Οι λογαριασμοί κλείνουν, οι φωτογραφίες κατεβαίνουν από το ίντερνετ και τα τηλέφωνα δεν απαντούν ποτέ. Στην περίπτωσή μας, ο 45χρονος αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα και οι έρευνες της αστυνομίας σε συνεργασία με τις βρετανικές αρχές συνεχίζονται για την εξάρθρωση του κυκλώματος...

 

newsit.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.