Πολύωρες διακοπές νερού-Βλάβες και ζημιές στους αμιαντοσωλήνες

Ταλαιπωρήθηκαν σήμερα οι καταναλωτές στην ευρύτερη περιοχή της Αρτεμισίας αφού το πρωί είχε διακοπή του νερού για πολλές ώρες , για προγραμματισμένες εργασίες που γινόντουσαν από τα συνεργεία της ΔΕΑΥΚ , εργασίες που ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν νωρίς το πρωί.

Ενώ επανήλθε αρχικά το νερό η διακοπή συνεχίστηκε το μεσημέρι γιατί προέκυψε βλάβη αφού τα δίκτυα είναι πολύ παλιά και από αμιαντοσωλήνες.

Η ταλαιπωρία των καταναλωτών συνεχίζεται.

Οι αμιαντοσωλήνες συνεχίζουν να υπάρχουν σε πολλά χιλιόμετρα του δικτύου μας και όταν προκύπτουν ζημιές και θραύσματα μπορεί να γίνονται επικίνδυνοι για την υγεία μας.

Η ΔΕΑΥΚ ενώ ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια την αντικατάσταση τους έχει σταματήσει εδώ και ένα χρόνο , ένα έργο που θέλουν όλοι οι πολίτες.

Οι αμιαντοσωλήνες πρέπει να φύγουν από τη ζωή μας , η Δημοτική αρχή πρέπει να το βάλει στις προτεραιότητες της χωρίς να χάνει άλλο χρόνο. 

3 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 8 χρόνια προς kosvoice

  Ποιός να το βάλει σε προτεραιότητα αυτή η Δημοτική Αρχή ,αυτή του Καίσερλη? Γιατί να την βάλει σε προτεραιότητα ? είναι Συνεργατική δεν είναι ,λοιπόν!Πες του για συνεργατική και έγινε....

  Απάντησε
 2. πριν 8 χρόνια kala krasia

  edw oute tis synergatikes den mporei na dhmiourghsei, pou ki avtes tis exei ana8esei allou...aporw telika poios o rolos tou dhmarxou???

  Απάντησε
 3. πριν 8 χρόνια ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΖΕΡΜΑΣ

  ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΖΕΡΜΑ??ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ??ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕ Κ.....??ΠΟΣΟ ΑΜΙΑΝΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΠΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ?? ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ???

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.