Ολοκληρώθηκε η βάση δεδομένων του ΕΒΕΔ για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρματιών

Όλοι γνωρίζουμε ότι διανύουμε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία μέσα στην οποία καλούμαστε να ασκήσουμε τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες. Αρωγός μας σε αυτή την προσπάθεια πάντοτε στεκότανε το ΕΒΕΔ, το οποίο σήμερα καλείται να διαδραματίσει έναν ακόμα σημαντικό ρόλο σε σχέση με την υποστήριξη των μελών του, ήτοι με όλους εμάς τους επιχειρηματίες


Το νέο περιβάλλον που δημιουργεί το διαδίκτυο για τις επιχειρήσεις και το εμπόριο αλλάζει τα δεδομένα. Το διαδίκτυο παραμένει αναμφισβήτητα μια άριστη και διαδεδομένη ευκαιρία για τους επιχειρηματίες να αντλήσουν τεράστιο όγκο πληροφόρησης με σκοπό την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη προώθηση των δραστηριοτήτων τους με ελάχιστο ή και μηδενικό κόστος. Αναμφισβήτητα η παροχή πληροφοριών μέσω ενός δικτυακού τόπου αποτελεί σημαντικό κομμάτι του κύκλου ανάπτυξης μιας επιχείρησης.
Σε αυτό το πλαίσιο και με γνώμονα την όσο το δυνατόν ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των μελών μας, ολοκληρώθηκε η δημιουργία ειδικού χώρου στην ιστοσελίδα του επιμελητηρίου (ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ) μετά από την ομόφωνη απόφαση της εισήγηση του Προέδρου κυρίου Γιαλλίζη Στέργιου στη συνεδρίαση της 29-6-2012. Έτσι ώστε όλοι οι επιχειρηματίες, υφιστάμενοι ή μη, αλλά και τα φυσικά πρόσωπα που το επιθυμούν να έχουν απευθείας πρόσβαση στα βασικά εταιρικά στοιχεία των μελών μας. Κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να αντλεί στοιχεία απευθείας μέσω του Καταλόγου των Επιχειρήσεων – Μελών ΕΒΕΔ.

Με εκτίμηση ,

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος
Γιαλλίζης Στέργιος

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.