Νέες προσφορές στα είδη σπιτιού NAVA στου ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ!!!

Το Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού-NAVA POINT συνεχίζει τις προσφορές στα είδη σπιτιού. Βάλτε την ποιότητα της NAVA στο σπίτι σας…

Ποιοτικά είδη σπιτιού σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η NAVA χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Πάνω από 40 χρόνια τώρα, η NAVA έχει συνδέσει το όνομα της με το χώρο του οικιακού εξοπλισμού. Με κέντρο τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει και προσφέρει ολοκληρωμένες συλλογές σε είδη κουζίνας με τη δική της υπογραφή. Έχοντας ως βασική φιλοσοφία τα προϊόντα της να προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα στη κουζίνα, η NAVAδίνει λύσεις που βελτιώνουν τη καθημερινότητα των ανθρώπων στη κουζίνα. Ως ένα από τα πλέον πιο αξιόπιστα brand μαγειρικών σκευών, εργαλείων κουζίνας, ειδών σερβιρίσματος φαγητού, ειδών οργάνωσης κουζίνας και μπάνιου, έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει επίσης το πρωινό, το καφέ, το οικογενειακό τραπέζι, τη μαγειρική του φοιτητή αλλά και τη μαγειρική της ανατολής για τους λάτρεις των Έθνικ γεύσεων.

Από την ίδρυση της το 1972 έως σήμερα, η NAVA αναπτύσσεται, έχοντας ως βασική αρχή την ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Είναι μια από τις σημαντικότερες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο των προϊόντων που σχετίζονται με τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, τη προετοιμασία φαγητού, τη παρουσίαση των γευμάτων, την οργάνωση κουζίνας, με ισχυρή δυναμική για συνεχή ανάπτυξη και διεθνή παρουσία και εξαγωγική δραστηριότητα σε: Ευρώπη, χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Κεντρική και Νότια Αμερική.

Με στρατηγικές συμφωνίες, ανάπτυξη νέων προϊόντων αλλά και συνεχείς επενδύσεις σε υποδομές και marketing, η NAVA διατηρεί την ηγετική της θέση στην Ελληνική αγορά έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των σύγχρονων μοντέρνων νοικοκυριών και των ανθρώπων που ασχολούνται με τη γαστρονομία, ενώ παράλληλα επεκτείνεται παγκοσμίως εδραιώνοντας συνεργασίες με τους σπουδαιότερους διανομείς και αλυσίδες καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού σε περισσότερες από 35 χώρες.

Η σημαντικότερη όμως επένδυση της NAVA, είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Με πλήρη εκπαίδευση αλλά και όραμα που ταιριάζει απόλυτα με το εταιρικό προφίλ της εταιρείας, οι άνθρωποι της μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση και να επιτύχουν κάθε στόχο είτε αφορά τον διεθνή, είτε τον Ελληνικό χώρο του οικιακού εξοπλισμού.

Όλα αυτά τα χρόνια η NAVA πιστή στις αξίες της και έχοντας σαν γνώμονα τον άνθρωπο, στηρίζει με δράσεις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η ανάπτυξη και προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών αποτελούν τις βασικές κινητήριες δυνάμεις της εταιρείας για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά.”

Οι προσφορές ισχύουν έως 31/08/2019 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού-NAVA POINT

Κορυτσάς και Αργυροκάστρου

2242028907

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.