Εργ. Κέντρο Β. Συγκροτ. Δωδ. : "Πλατιά σύσκεψη, σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, συλλόγων και εργαζομένων την Δευτέρα 16/09 στο Εργατικό Κέντρο..."

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Έδρα: Κως Πορφυρίου 21 Τ.Κ 85300 ΤΗΛ.ΦΑΞ 2242022394 email:ekvsd@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου στην συνεδρίαση της 02/09/19, αποφάσισε απεργιακή κινητοποίηση όποτε η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει για ψήφιση στην βουλή το νομοσχέδιο που επιδιώκει την ωμή παρέμβαση στη ζωή και λειτουργία των σωματείων.

Καλεί τα σωματεία της δύναμής του, όπως και του δημόσιου τομέα, να προχωρήσουν άμεσα σε συνεδριάσεις απόφασης συμμετοχής και καταγγελίας των απαράδεκτων αυτών σχεδιασμών που έρχονται για χάρη της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων που στηρίζεται στην μονιμοποίηση και ένταση όλων των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων που εφαρμόζονται και άλλων που προετοιμάζονται.

Για την καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων και προετοιμασία της κινητοποίησης σχεδιάζονται:

Περιοδείες σε εργασιακούς χώρους

Εξορμήσεις με ενημερωτικό υλικό

Συναντήσεις με εργαζόμενους και εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και συλλόγων-φορέων.

Πλατιά σύσκεψη, σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, συλλόγων και εργαζομένων την Δευτέρα 16/09 στο Εργατικό Κέντρο στις 19:00 .

07/09/2019

 

φώτο αρχείου 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.