Ενδονοσοκομειακή άσκηση στις 19/03 για το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κω

Στις 18 & 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική διημερίδα στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ με θεωρητικό και πρακτικό σκέλος για όλο το Προσωπικό σχετικά με την διαχείριση πολλαπλών θυμάτων . Συγκεκριμένα το Σάββατο 18/3 θα γίνει το θεωρητικό σκέλος με ώρα έναρξης στις 10πμ και την Κυριακή 19/3 την ίδια ώρα, θα γίνει το πρακτικό μέρος. Το σενάριο αφορά μαζικό τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση λεωφορείου - ιδιωτικού αυτοκινήτου τουριστών, με συνέπεια πολλούς τραυματίες, ποικίλης βαρύτητας.

Στόχος της εκπαίδευσης είναι η καλύτερη δυνατή διαχείριση, στις τοπικές δυνατότητες υποδομών και στελέχωσης, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου. Εκπαιδεύτριες είναι η Αναισθησιολόγος Δρ΄Ελλη Καρανίκα και η προσκαλεσμένη Επειγοντολόγος Δρ Μαρίνα Καλογριδάκη Διευθύντρια του Τμήματος Επειγόντων του ΚΑΤ.

Τα επείγοντα περιστατικά που μπορεί να χρειαστούν άμεση φροντίδα ,στο συγκεκριμένο διάστημα της εκπαίδευσης, θα αντιμετωπισθούν κανονικά, ενώ οι ασθενείς που δεν έχουν άμεση ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών πιθανόν να αντιμετωπιστούν με μικρή καθυστέρηση. Ζητάμε την κατανόηση σας και ευχαριστούμε προκαταβολικά.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ H ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ.

Εκ της Διοικήσεως

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.