Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο Κυνήγι θησαυρού από το Τμήμα πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ Δήμου Κω

Παρά τις δύσκολες και περιοριστικές συνθήκες που βιώσαμε όλοι τις φετινές γιορτές,

τα γέλια και οι χαρούμενες φωνές των παιδιών του δήμου μας ενώθηκαν έστω διαδικτυακά και για 12 ημέρες, κάτω από τη “σκέπη” του Τμήματος Πολιτισμού, ΔΟΠΑΒΣ Δήμου ΚΩ, με την υλοποίηση του 1ου Διαδικτυακού Κυνηγιού Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού.

 

Η δράση ξεκίνησε στις 25/12 και ολοκληρώθηκε στις 5/1, όπου τα παιδιά καθημερινά στις 18:30 το απόγευμα παρακολουθούσαν και συμμετείχαν μέσα από ειδική πλατφόρμα σε 12 γρίφο-ιστορίες που αφηγούνταν παιχνιδιάρικα ξωτικά, τα οποία με σύμμαχο τα παιδιά έψαχναν, εξερευνούσαν, χορεύαν και τραγουδούσαν για να μπορέσουν να βρουν και να επιστρέψουν τα 12 αστέρια του Φωτεινού Βασιλείου στην θέση τους.

 

Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού τα παιδιά κλήθηκαν να συμπληρώσουν σε ειδική φόρμα τις 12 γριφολέξεις που τους αποκάλυπτε καθημερινά κάθε ξωτικό για να συμμετέχουν στην διαδικασία ανάδειξης των τελικών νικητών.

Στις 10/01/21 και ώρα: 13:00 έπειτα από κλήρωση -σε πραγματικό χρόνο- στην πλατφόρμα του παιχνιδιού, οι νικητές (παιδιά) που προέκυψαν από την διαδικασία είναι:

 

1. ΜΠΑΛΑΝ ΑΝΝΑ

2. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ ΗΛΙΑΝΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ

3. ΤΡΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.