Δήμος Κω: "Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα της κακοκαιρίας με την άμεση παρέμβαση των συνεργείων του Δήμου, της ΔΕΥΑΚ και της Πολιτικής Προστασίας."

Με την άμεση παρέμβαση των συνεργείων του Δήμου, της ΔΕΥΑΚ και της Πολιτικής Προστασίας, με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα, αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα που προκάλεσαν σε διάφορες περιοχές του νησιού οι έντονες βροχοπτώσεις.

Όλες οι δυνάμεις του Δήμου έδωσαν ολονύχτια μάχη για να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις των καιρικών φαινομένων, προκειμένου να μη τεθούν σε κίνδυνο η ασφάλεια και οι περιουσίες συμπολιτών μας, που προκάλεσαν κυρίως η υπερχείλιση ρεμάτων, η απόθεση φερτών υλικών και λάσπης στο οδόστρωμα.

Οι προσπάθειες αποκατάστασης συνεχίστηκαν και με το φως της ημέρας, με εκτεταμένους καθαρισμούς.

Στελέχη και υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε επιφυλακή, μιας και αναμένεται να συνεχιστούν τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας.

Ο Δήμος Κω καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί για όσο διάστημα συνεχιστούν οι έντονες βροχοπτώσεις και να αποφεύγουν σημεία υπερχείλισης χειμάρρων ή εναπόθεσης φερτών υλικών, προς αποφυγή ατυχημάτων.

 

Γραφείο Τύπου

4 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 2 εβδομάδες ΩΡΑΙΑ ΠΟΖΑ.........

  ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΕΧΕΤΕ.........

  Απάντησε
 2. πριν 2 εβδομάδες ΖΗΛΕΥΕΙΣ;

  ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!

  Απάντησε
 3. πριν 2 εβδομάδες Κωστας

  Δεν έχετε δίκιο αγαπητέ. Μόνο ο Νικηταράς βγάζει καλές φωτογραφίες. Γιατί μπορεί να είναι κακός δήμαρχος αλλά είναι καλό φωτομοντέλο. ΄Αν κάνει απολογισμό θα παρουσιάσει 10.000 φωτογραφίες και 3 έργα.

  Απάντησε
 4. πριν 2 εβδομάδες χαχαχχα

  ου χαχα χαχααααααααααααααα

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.