Αποκλειστικό: Δακρυσμένη η μητέρα του μικρού ΜΠΕΝ μας μίλησε για όλα

Σε μία τελευταία και αποκλειστική συνέντευξη για το Star και την εκπομπή ΜΙΛΑ της Τατιάνας Στεφανίδου η μητέρα του μικρού ΜΠΕΝ Κέρρυ Νίντχαμ μίλησε στην δημοσιογράφο της KosVoice Ευτυχία Σταθοπούλου για τον Γολγοθά που ζει εδώ και 21 χρόνια. 22 χρόνια για την ακρίβεια αφού ο μικρός ΜΠΕΝ, μεγάλος πια σήμερα, έχει τα γενέθλια του στις 5 Νοέμβρη. Λέμε, «σήμερα», καθώς η μητέρα του μικρού Μπεν, φεύγει από την Κω με την ελπίδα ότι το παιδί της ζει, ότι το έχουν πάρει κάποιοι, ή ότι ζει με κάποια άλλη οικογένεια που ίσως μέχρι σήμερα δεν του έχει πει την αλήθεια για την καταγωγή του.

Η Κέρρυ Νιντχαμ μετά από 21 χρόνια προσπάθειας να «συνεννοηθούν» οι Ελληνικές αστυνομικές αρχές με τις Βρετανικές βρέθηκε για λίγες μέρες στην Κω με την οικογένεια της ώστε να μπορέσει να δει από κοντά τις έρευνες που όπως φαίνεται δεν έδειξαν κάποια ευρήματα. Μάλιστα η ίδια μας δηλώνει ότι τα παιχνίδια που βρέθηκαν δεν είναι του γιού της και ότι τα οστά επίσης δεν είναι του παιδιού της.
Τώρα πια θα συνεχίσει να ψάχνει σε όλο τον κόσμο, με βασική βοήθεια της το διαδύκτιο που την έχει βοηθήσει τόσα χρόνια να έχει επικοινωνία με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Μάλιστα μας λέει , ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που της γράφουν ότι είδαν τον Μπεν εδώ και εκεί.
Με δάκρυα στα μάτια ζητά μέσω της κάμερας όποιος μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες, ακόμα και αν ο ΜΠΕΝ ζει και φοβάται να την πλησιάσει ή ακόμα και αν η ίδια του η οικογένεια δεν θέλει να μάθει κάτι το παιδί, τουλάχιστον ας της στείλουν ένα μήνυμα ότι ο ΜΠΕΝ ζει και είναι καλά.
Στο ρεπορτάζ η Κέρρυ μας περιγράφει αναλυτικά την στιγμή που χάθηκε το παιδί, και όλες οι δύσκολες ώρες που κύλησαν μέχρι να επιστέψει στην Αγγλία και να συνεχίσει εκεί ο δύσκολος δρόμος της οικογένειας.
Σήμερα η Κέρρυ έχει μία κόρη 18 χρονών, είναι πολύ υπερήφανη για εκείνη, γνωρίζει ότι έχει έναν χαμένο αδελφό και προσπαθεί και η ίδια να τον βρει.
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της μητέρας του ΜΠΕΝ αποκλειστικά:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.