Απειλούσε την ερωμένη του με καυτά βίντεο μέσω Facebook 48χρονος επιχειρηματίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt o 48χρονος επιχειρηματίας είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

Άσχημη εξέλιξη είχε ένας θυελλώδης παράνομος έρωτας για έναν 48χρονο επιχειρηματία ο οποίος αν και παντρεμένος με τρία παιδιά είχε σχέση με μία 36χρονη γυναίκα ιδιωτική υπάλληλο.

Η 36χρονη γυναίκα υπέβαλε μήνυση στον 48χρονο άνδρα κατηγορώντας τον πως την χτυπούσε, την έβριζε και την απειλούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, λέγοντάς της πως εάν τον εγκαταλείψει θα δημοσίευε προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Μετά τη μήνυση αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκαναν έρευνα στο σπίτι του 48χρονου και εντόπισαν υλικό προσωπικών στιγμών σε ψηφιακό μαγνητικό αρχείο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της 36χρονης, ο 48χρονος επιχειρηματίας την έβριζε χυδαία επί αρκετό χρονικό διάστημα, την χτυπούσε ανελέητα και απειλούσε ότι θα δημοσιεύει τις προσωπικές τους ερωτικές στιγμές στο διαδίκτυο.

Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής εντός του οποίου βρέθηκε το ψηφιακό υλικό.Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι για παράνομη βία, εξύβριση και παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από τη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

πηγη:newsit.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.