Έκλεισε το ΧΑΝΙ- Εκθεσιακό κέντρο για μερικές ημέρες

«Κλειστόν λόγω μελαγχολίας» είναι ο τίτλος του βιβλίου του Κώστα Μουρσελά.

«Το εκθεσιακό κέντρο θα παραμείνει κλειστό έως τις 30/10/2012» χωρίς να αναφέρει καμία αιτία, γράφει η ταμπέλα που είναι έξω από το παλιό ΧΑΝΙ που ήταν να γίνει Λαογραφικό Μουσείο επί Γ. Κυρίτση αλλά τελικά έγινε έκθεση έγχρωμων αντιγράφων του Ιταλικού αρχείου επί Κ. Καίσερλη και το διαχειρίζεται η συνεργατική ΕΣΤΙΑ. Τον Αύγουστο εγκαινιάστηκε και ξαφνικά τον Οκτώβριο κλείνει για μερικές ημέρες χωρίς λόγο και αιτία.
Γιατί;
Δήμαρχε , κυρίες και κύριοι της συνεργατικής επειδή το έργο στοίχισε 600.000 ευρώ, επειδή η ακίνητη περιουσία που σας δόθηκε να διαχειριστείτε ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους Κώους δημότες , οι οποίοι περνούν την δυσκολότερη οικονομική περίοδο της ζωής τους , καλό θα είναι να δίνετε εξηγήσεις.
Για ποιους λόγους χρειάστηκε να κλείσει για μερικές μέρες ;
Επίσης καλό θα είναι να ανακοινώνεται ο απολογισμός τους.
Δηλαδή πόσοι επισκέφθηκαν τον χώρο; Πόσα εισιτήρια κόπηκαν;
Ποιος ο οικονομικός λογαριασμός ; (έσοδα-έξοδα)
Υπάρχουν χρέη σε προμηθευτές ;
Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος καλό θα είναι τα νέα παιδιά που ασχολούνται να σκεφτούν πολύ σοβαρά την προοπτική ο συγκεκριμένος χώρος να γίνει Λαογραφικό Μουσείο και να κρίνουν αν όσα τους υποσχέθηκε ο Κ. Καίσερλης έχουν γίνει.

2 Σχόλια

Σχολίασε
  1. πριν 7 χρόνια xik xok

    koyrasthkane ta paidia...amesws na tous fame. a re vourdoula pou 8eloun. edw leei kai to mouseio se synergatikh 8a to dwsei.

    Απάντησε
  2. πριν 7 χρόνια iremia

    exei balei stoxo i dimotiki arxi na katastrepsei ta panta mexri na teleiosei i thiteia tous...min kanete etsi re paidia....

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.