Άρχισαν οι αισθητικές αναπλάσεις! Βραχάκια & δεντράκια…

Συνεργεία του Δήμου από νωρίς το πρωί βρίσκονται στην Ακτή Ζουρούδη με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Σταμάτη Πη και γκρεμίζουν ένα παλιό κτίσμα που βρίσκεται εκεί ενώ φτιάχνουν και ένα μικρό παρκάκι που υπάρχει μπροστά.

Σε ερώτηση που κάναμε στον Αντιδήμαρχο μας είπε ότι αυτά (το κτίσμα και το πάρκο) είναι περιουσία του Δήμου και η παρέμβαση σήμερα γίνεται με σκοπό την ανάπλαση αυτού του μικρού τμήματος, ενώ το κτίριο είναι παλιό και έπρεπε να γκρεμιστεί.
Καλά κάνουν και προχωρούν σε ανάπλαση, αλλά γιατί δεν γίνεται ολοκληρωμένα και μόνο σε αυτό το σημείο του πάρκου; Μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε θα μπουν διάφορα βραχάκια, με δεντράκια και φωτισμό μέσα σε αυτό το μικρό παρκάκι. Δηλαδή θα γίνει ανάπλαση μόνο σε εκείνο το σημείο...
Βέβαια στην περιοχή των λαϊκών έχει ήδη γίνει ανάπλαση από την προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά πάντα χρειάζονται μερικές παρεμβάσεις , μάλλον αισθητικές όπως καταλάβαμε.
Πέραν όλων των παραπάνω που καλώς γίνονται, υπάρχει κάποια σχετική μελέτη; Η μήπως δεν χρειάζεται για ένα τόσο δα έργο;
Επίσης όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το κτίσμα που γκρεμίζεται , που είναι του Δήμου όπως μας είπε ο κ. Πης ήταν γεμάτο καφάσια με μπουκάλια αναψυκτικών.
Καλή επιτυχία λοιπόν και περιμένουμε να δούμε το αισθητικό αποτέλεσμα, και με την ευκαιρία να ευχηθούμε και Χρόνια Πολλά στον κ. Σταμάτη Πη.

6 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 7 χρόνια 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙς

  1) ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΣΜΑ? 2)ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ? 3)ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΩΟ?

  Απάντησε
 2. πριν 7 χρόνια O ΠΕΡΔΙΚΑΣ

  Ε ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΕΙΠΑΤΕ ΜΕΓΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.....ΣΚ.....

  Απάντησε
 3. πριν 7 χρόνια ρε

  ο μυλωνας τι λεει που ειναι κ μηχανικος δεν ασχολειτε ποιο

  Απάντησε
 4. πριν 7 χρόνια μηχανικος

  στις τεχνικες υπηρεσιες γινεται χαμος ψαξτετο ο καισερλης τα χωνει στους εργαζομενους

  Απάντησε
 5. πριν 7 χρόνια ΑΝΤΙΚΑΙΣΕΡΛΙΚΟΣ-ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΟΣ!

  ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!!!!!! Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑ.........ΠΝΗΣΕΙ!!! ΑΦΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ - ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

  Απάντησε
 6. πριν 7 χρόνια Κωστας.

  ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ Σ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ.

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.