Η γάτα που έχει τρελάνει το Ιντερνετ -Εχει περίεργο βλέμμα, θυμίζει λίγο λιοντάρι, λίγο λύκο και λίγο άνθρωπο [εικόνες]

Θυμίζει λίγο λιοντάρι, λίγο λύκο και εν μέρει άνθρωπο. Ο λόγος για μια γάτα με ένα μαγευτικό τρίχωμα που έχει κατακτήσει χιλιάδες οπαδούς στο Instagram.

 

Η Βίβο είναι μια 3χρονη γάτα ράτσας Maine Coon, ζει στην Κίνα με τα αφεντικά της, Ρόμπερτ και Ιζαμπέλα Σίζκα και έχει κλέψει τις καρδιές χιλιάδων χρηστών στο Instagram από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να φτιάξει έναν λογαριασμό αφιερωμένο στο αιλουροειδές, πριν από δύο χρόνια. 

 

Το παρουσιαστικό της που τρομάζει και σαγηνεύει

Πολλοί από τους χρήστες του Instagram μόλις αντίκρισαν για πρώτη φορά την γάτα, είπαν ότι μοιάζει σαν μέλος «βασιλικής οικογένειας» λόγω της μεγαλοπρεπούς και κομψής εμφάνισής της. Άλλοι είπαν ότι μοιάζει «λίγο με λιοντάρι, λίγο με λύκο και εν μέρει με άνθρωπο». 

Γατα παίζει με ένα κορδόνι

Ένας χρήστης του Reddit μάλιστα, έγραψε: «Αν υπάρχει βασίλειο για τις κατοικίδιες γάτες, ο Βίβο είναι ο βασιλιάς τους» με κάποιον άλλον να αναφέρει: «Θα ακολουθούσα αυτό το βασιλικό θηρίο σε οποιαδήποτε μάχη» με έναν τρίτο να προσθέτει: «Μοιάζει σαν να έχει βγει κατευθείαν από πρόβα της θεατρικής παράστασης ‘Cats’».

Η ράτσα της είναι από τις παλαιότερες της βόρειας Αμερικής

Ο Βίβο είναι ράτσας Maine Coon με κάποια θεωρία να λέει ότι ίσως είναι απόγονος των γατών της Μαρίας Αντουανέτας

Ο Βίβο θεωρείται πως είναι ένας μαύρος Maine Coon λόγω της μαύρης γούνας του. Η συγκεκριμένη ράτσα είναι μία από τις παλαιότερες στην Βόρεια Αμερική με το όνομά της να δημιουργείται πριν από έναν αιώνα περίπου, σύμφωνα με το State Symbol USA. Η ράτσα αυτή αναγνωρίστηκε ως κρατικό ζώο της πολιτείας του Μέιν το 1985 και έχει λάβει τον σεβασμό όλων λόγω της ικανότητάς του ζώου να επιβιώνει στους σκληρούς χειμώνες της περιοχής. 

Σύμφωνα με το PetFinder, οι θεωρίες για την καταγωγή της συγκεκριμένης ράτσας, αναφέρουν πως ίσως είναι απόγονος των γατών της Μαρίας Αντουανέτας και του κατοικιδίου ενός ναυτικού με το όνομα Coon, που αγκυροβόλησε στο Μέιν το 1700 και που πιθανότατα ζευγάρωσε με τις ντόπιες γάτες.

Φωτογραφίες: Instagram:mco_vivo

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/gata-me-periergo-blemma-poy-thymizei-liontari

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.