ΗΠΑ: Ιερόδουλη «μαύρη χήρα» -Πώς σκότωσε τρεις άνδρες

Μία 41χρονη ιερόδουλη στο Κουίνσι των ΗΠΑ και ο προαγωγός της νόμιζαν ότι είχαν στήσει την τέλεια επιχείρηση. Η καλλονή μπορούσε να παρασύρει τον κάθε έναν στα δίχτυα της, για μεγάλα οικονομικά ποσά, σεξ, ναρκωτικά, όμως σε τρεις περιπτώσεις, ο ένας πελάτης μετά τον άλλο βρισκόντουσαν νεκροί.

Κάποιες φορες τα πράγματα δεν πήγαιναν πάντοτε καλά. Σε τρεις περιπτώσεις οι δόσεις των ναρκωτικών ήταν τεράστιες και οι τρεις «πελάτες» τους κατέληξαν. Μάλιστα το τελευταίο θύμα ήταν ένας γνωστός σεφ το οποίος αφού πέθανε, ήθελαν να τον κόψουν κομματάκια, για να εξαφανίσουν τα ίχνη του.

Η τέλεια «επιχείρηση» με σεξ και ναρκωτικά
Η 41χρονη ιερόδουλη Αντζελίνα Μπαρίνι και ο προαγωγός της, είχαν στήσει μία μηχανή, προκειμένου να αποσπούν μεγάλα ποσά από επιφανείς πολίτες και αν δεν «κατέληγαν» οι τρεις άντρες στο κρεβάτι της, θα συνέχιζαν το έργο τους.

Τώρα η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για προμελετημένο σχέδιο δολοφονίας τριών ανδρών. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ακόμη ανοιχτός, καθώς προκύπτουν στοιχεία τόσο από την έρευνα, όσο και από τις καταθέσεις των μαρτύρων και όσων δέχτηκαν τις «υπηρεσίες» της.

Ο σεφ που κατέληξε από υπερβολική δόση
Το νοσηρό τους έργο τους ήρθε στο φως μετά τον θάνατο τρίτου άντρα, ενός γνωστού σεφ, του Αντρέα Τζαμπερόνι, επικεφαλής του εστιατορίου Cipriani Dolci. Μάλιστα η 41χρονη υποστήριξε στην αστυνομία ότι δεν τον σκότωσε εκείνη, αλλά ο προαγωγός της. Μετά ωστόσο άλλαξε την ομολογία της, λέγοντας πως το έκανε εκείνη, αλλά με εντολή του προαγωγού της. Πρόσθεσε δε, πως ο συνεργάτης της ήθελε να τον κόψει κομμάτια για να εξαφανίσει τα ίχνη του.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/ierodoyli-narkotika-pelates-epairne-ta-hrimata

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.