Όλες οι τσάντες POLO στου ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ...εκεί που σε πάνε τα παιδιά!!!

Η σχολική περίοδος πλησιάζει και το Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού γέμισε και από εκατοντάδες τσάντες POLO.

Αγαπημένες τσάντες για μικρούς και μεγάλους με την υψηλή ποιότητα και την υπέροχη αισθητική της Polo.

Η Polo στο FB αναφέρει λίγα λόγια για την ιστορία της:

«Ήταν το 1975 όταν η POLO τόλμησε να αντικαταστήσει την τετράγωνη σχολική τσάντα της εποχής με το σακίδιο πλάτης. Η ριζοσπαστική αυτή κίνηση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα, την ποικιλία χρωμάτων, την εναλλαγή σχεδίων, αλλά και την updated αισθητική έχουν διατηρήσει την POLOστην κορυφή των προτιμήσεων γενιά προς γενιά, κάνοντάς τη συνώνυμη με τη μόδα των σχολικών χρόνων μέχρι σήμερα.

Αποδεικνύοντας την αγάπη της προς την καινοτομία, η ελληνική εταιρεία POLO ΑΒΕΕ επενδύει διαρκώς στην έρευνα, την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό. Έτσι, όχι μόνο εμπλουτίζει συνεχώς τα σχολικά της σχέδια σύμφωνα με τις τάσεις κάθε εποχής, αλλά παρουσιάζει και τη συλλογή Urban, η οποία απευθύνεται σε ενήλικες και εξυπηρετεί τις καθημερινές τους ανάγκες με κομψά backpacks, πρακτικά τσαντάκια μέσης, λειτουργικές τσάντες και βαλίτσες.

Επιπλέον, η POLO δεν αμελεί τους εραστές της φύσης, οπότε εκτός από σακίδια διαθέτει σκηνές, φακούς, παγούρια, ρούχα, παπούτσια και καθετί απαραίτητο είτε σε μια απλή εκδρομή είτε σε ένα ταξίδι αποστολής στις κορυφές των Ιμαλαΐων.

Χωρίς να εφησυχάζει ποτέ, η POLO δε σταματά να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της έχοντας ως γνώμονα την παγκόσμια αγορά και δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, τη χρηστικότητα και τη σχέση ποιότητας- τιμής. Για αυτό υποβάλλει τα προϊόντα της στις πιο επίπονες δοκιμασίες και διαθέτει το πιο συνεπές After Sales Service.»

 

 

Συνώνυμη της σχολικής μόδας εδώ και δεκαετίες η POLO έχει κατακτήσει γονείς και παιδιά, χάρη στην ανθεκτικότητα, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Το brand που πρωτοέφερε το σακίδιο πλάτης στην Ελλάδα, ξεχωρίζει με τα προϊόντα σχολείου, όπως σακίδια, τσάντες με ροδάκια, κασετίνες, παγούρια και τετράδια.

Όλα τα καινούργια σχέδια της Polo θα τα βρείτε στο Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού

Κορυτσάς & Αργυροκάστρου

2242028907

Ώρες Λειτουργίας: Από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 9.00 το πρωί έως 9.00 το βράδυ και Σάββατο 9.00 το πρωί έως και 8.00 το βράδυ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.