Σχολικές Επιτροπές Δήμου Κω: "Πραγματοποιήθηκε προμήθεια self-tests, για την αντιμετώπιση τυχόν αναγκών που θα προκύψουν στις σχολικές μονάδες."

Για τις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Κω αποτελεί προτεραιότητα η ασφαλής λειτουργία των σχολείων και η διασφάλιση της υγείας του συνόλου των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, προχωρήσαμε στην προμήθεια self-tests, για την αντιμετώπιση τυχόν αναγκών που θα προκύψουν στις σχολικές μονάδες και δεν μπορούν να καλυφθούν με τα τεστ που έχουν ήδη τα σχολεία, παρότι δεν αποτελεί ευθύνη κι αρμοδιότητά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η ασφαλής λειτουργία των σχολείων του νησιού μας, με τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό, αποτελεί προτεραιότητα.

Στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, στις μέρες του κορωνοϊού, η αλληλεγγύη είναι πιο σημαντική από ποτέ ως το μόνο αντίδοτο στην κρίση.

Στεκόμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία, στους μαθητές και στις μαθήτριες, στο εκπαιδευτικό προσωπικό, με συναίσθηση της ευθύνης.

Οι Σχολικές Επιτροπές Δήμου Κω, με πνεύμα αλληλεγγύη και αλληλοβοήθειας, στηρίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα, στηρίζουν το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας μας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.