Στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα διαγωνιστούν 1.409 Δωδεκανήσιοι υποψήφιοι από τα ΓΕΛ και 412 από τα ΕΠΑΛ.

Όλα είναι έτοιμα για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, δήλωσε  στο kostv , ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου Γιάννης Παπαδομαρκάκης, διαβεβαιώνοντας πως η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά σε όλα τα εξεταστικά κέντρα  αφού έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες. Στα Δωδεκάνησα οι υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια είναι 1.409 και από τα Επαγγελματικά Λύκεια, οι φετινοί υποψήφιοι είναι 412. Στο σύνολο  οι υποψήφιοι από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ  στα Δωδεκάνησα ανέρχονται σε 1.782. 

Ο κ. Παπαδομαρκάκης αναφέρθηκε και στα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύσουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, θα τηρηθεί απόσταση ενάμισι μέτρου ανάμεσα στους υποψηφίους,  η υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και μόνο οι ανεμβολίαστοι μαθητές θα προσέρχονται με rapid test στο χώρο, ενώ και οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί που δεν έχουν εμβολιασθεί, ή νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, και συμμετέχουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στις πανελλαδικές εξετάσεις, υποχρεούνται στη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19  μία φορά την εβδομάδα, έως 48 ώρες πριν από την προσέλευση τους στις εκπαιδευτικές δομές.  Ο κ. Παπαδομαρκάκης εφιστά την ΠΡΟΣΟΧΗ όλων των υποψηφίων να μην έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα γιατί ακόμα και κλειστά κατά τη διαγωνιστική διαδικασία, τα γραπτά θα  μηδενίζονται!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΗΓΗ https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/14665-stis-panelladikes-eksetaseis-tha-diagonistoyn-1-409-dodekanisioi-ypopsifioi-apo-ta-gel-kai-412-apo-ta-epal?fbclid=IwAR0vuUXTOB4W6kODj-Ty3TjfYEyXTDcYNoX7AsclZWUrTbXWo6xItDtQqGQ#.Yn5bilCFEeE.facebook

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.