Πεντακόσιοι μαθητές και εκατόν πενήντα εκπαιδευτικοί νόσησαν τις 4 πρώτες μέρες της επανέναρξης των δημοτικών σχολείων στα Δωδ/σα.

Στην κατάσταση που επικρατεί  στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σχετικά με την πανδημία,  αναφέρθηκε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ψαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία. Όπως ανέφερε, τα πολλαπλά τεστ  έδειξαν  500 θετικούς στον κορονωϊό μαθητές και 150  εκπαιδευτικούς , στις τέσσερις πρώτες μέρες επαναλειτουργίας των σχολείων.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τόνισε πως υπάρχει  επάρκεια σε Self Test, στα Δωδεκάνησα, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία παρακολούθησης της διαδικασίας, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων.

Ο κ.Ψαράς τόνισε πως στα χέρια των Εισαγγελιών Ρόδου και Κω , βρίσκονται οι λίστες με τους 10 μαθητές που δεν πάνε σχολείο, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 

 

ΠΗΓΗ https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/12150-pentakosioi-mathites-kai-ekaton-peninta-ekpaideftikoi-nosisan-tis-4-protes-meres-tis-epanenarksis-ton-dimotikon-sxoleion-sta-dod-sa?fbclid=IwAR2JanceMcry32l00_IQbOfjeN6uPOlo0aiYDIupBL6yCMNrIujGlkeuzuQ#.YeFeYiLRllQ.facebook

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.