Μανώλης Αλάβανος: «Κοινός στόχος όλων μας η εξυπηρέτηση του πολίτη»

Νέος πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων του Δήμου Κω είναι ο Μανωλής Αλάβανος. Ο νέος πρόεδρος μάλιστα μίλησε στο «Βήμα της Κω» δείχνοντας διάθεση για συνεργασία με στόχο το καλό των εργαζομένων του Δήμου.

Νέος πρόεδρος του  συλλόγου υπαλλήλων του Δήμου Κω είναι ο Μάνωλής Αλάβανος μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Χάνι στις 28/12/2021. Ο νέος πρόεδρος μάλιστα μίλησε στο «Βήμα της Κω» δείχνοντας διάθεση για συνεργασία με στόχο το καλό των εργαζομένων του Δήμου.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Είναι μια νέα αρχή και για μένα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν και μου έδωσαν το κίνητρο να αναλάβω την προεδρία του συλλόγου. Το ευχάριστο είναι ότι μπήκαν νέα άτομα που έχουν διάθεση να προσφέρουν. Θα προσπαθήσω και εγώ απ’ την πλευρά μου για τα συμφέροντα των εργαζομένων. Θέλουμε επίσης να έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Δήμο Κω και κοινός στόχος όλων μας να είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη».

Το νέο Δ.Σ

Αλάβανος Μανώλης, πρόεδρος

Μανασής Δημήτρης, αντιπρόεδρος

Ανέστη Πόπη, γραμματέας

Γρίβας Ζήσης, ταμίας

Κασσιώτη Διονυσία, μέλος

Τρούμπας Δημήτρης, μέλος

Τσουκαλά Πηνελόπη, μέλος

 

ΠΗΓΗ https://vimatisko.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CF%85?fbclid=IwAR1f48EbR1JMttHF5sOxocVtho5rCJcBYCARi_bb0YTTGQfbOpZcf4E6PB0#.YeFF1MQHOXw.facebook

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.