ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε: Την θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ρ. Μαυροειδής και την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου ο Μ. Χόνδρος

Δελτίο Τύπου

Έπειτα από μια αδιάβλητη και διαφανή διαδικασία, πρόσκλησης υποβολής υποψηφιοτήτων για τις θέσεις του Γενικού Διευθυντή και του Διευθύνοντος Συμβούλου και μετά το πέρας της αξιολόγησης των βιογραφικών και των συνεντεύξεων σε όσους πληρούσαν τις προϋποθέσεις, η εταιρεία ΚΩΑΝ ΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα δύο (2) πρόσωπα τα οποία προσλαμβάνονται με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Την θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κος Ρήγας Μαυροειδής.

 

Ο κος Μαυροειδής είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Νόττινχαμ Τρεντ της Αγγλίας, και ομιλεί άριστα την Αγγλική γλώσσα.

Στα επιπλέον προσόντα του ο κος Μαυροειδής υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης για θέματα χρηματοδοτικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων την περίοδο 2008-2010 στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δήμων Μελισσίων, Κηφισιάς και Νέας Πεντέλης.

Έχει θητεύσει από το 2006 έως το 2015 ως Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία Redirection Advisors LTD με καθήκοντα «ωρίμανση συγχρηματοδοτούμενων έργων».

Από το 2016 έως και σήμερα είναι CEO και Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία Αdvice Consultants and Engineers LTD με καθήκοντα «ωρίμανση συγχρηματοδοτούμενων έργων» (ΕΣΠΑ –Ευρωπαϊκά Προγράμματα-ΣΔΙΤ), έχοντας στο ενεργητικό του και τη σύνταξη επιχειρησιακών προγραμμάτων Ο.Τ.Α.

 

Την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου αναλαμβάνει ο κος Χόνδρος Μιχαήλ.

 

Ο κος Χόνδρος είναι Πτυχιούχος Μηχανικός του τμήματος Περιβάλλοντος της Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών σχετικό με τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης και μιλάει 3 ξένες γλώσσες Αγγλικά Ολλανδικά και Γερμανικά.

Στα επιπλέον προσόντα του ο κος Χόνδρος κατέχει πτυχίο μελετητή καθώς επίσης έχει εκπονήσει πλήθος μελετών και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια.

Έχει 15ετή εμπειρία σε αναπτυξιακά έργα καθώς και εμπειρία σε έργα όπως :

 1. Έργα Χερσαίων και Εναέριων Μεταφορών
 2. Λιμενικά Έργα
 3. Συστήματα Περιβαλλοντικών Υποδομών
 4. Τουριστικές Εγκαταστάσεις και Έργα Αστικής Ανάπτυξης

 

Ο Πρόεδρος της ΚΩΑΝ ΑΕ, Θεοδόσης Νικηταράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Οι συμμετέχοντες Δήμοι στον Αναπτυξιακό οργανισμό, Κω, Αστυπάλαιας και Νισύρου , θέτουν τις βάσεις για τον αναπτυξιακό τους μετασχηματισμό .

Αφήνουμε πίσω παθογένειες ετών και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο.

Εκ μέρους του ΔΣ καλωσορίζω τον Μιχάλη Χόνδρο και τον Ρήγα Μαυροειδή και τους εύχομαι καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων τους».

2 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 4 εβδομάδες ΕΕΕΕ

  Ρε φράγκα ...που μοιράζονται......

  Απάντησε
 2. πριν 4 εβδομάδες Οικογενειακή υπόθεση !!!

  οι θέσεις στο ΔΛΤ και την ΚΩΑΝ ΑΕ !!!

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.