Εμβολιασμός : Χωρίς προβλήματα κλείνονται τα ραντεβού των 45-50 στην Κω - Χωρίς ραντεβού παραμένουν οι 30-44

Άνοιξε σήμερα Μεγάλο Σάββατο η πλατφόρμα εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 45-50. Από το πρωί κλείνονται ηλεκτρονικά τα ραντεβού χωρίς προβλήματα για το εμβολιαστικό κέντρο που λειτουργεί στο νοσοκομείο Κω. Μάλιστα όπως φαίνεται στο σύστημα , υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού έως τις 10 το βράδυ.

Οι συμπολίτες μας που ανήκουν στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα θα λάβουν το εμβόλιο της. Pfizer όπως έχει αποφασίσει η εθνική επιτροπή εμβολισμού.

Σε ότι αφορά τα άτομα ηλικίας 30-44 οι οποίοι δικαιούνται να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Astra Zeneca, δυστυχώς οι περισσότεροι στην Κω δεν έχουν καταφέρει ακόμη να κλείσουν το ραντεβού τους. 

Όπως έχουμε γράψει στο Βήμα της Κω εδώ και μέρες, ελάχιστοι κατάφεραν να κλείσουν στην Κω ημερομηνία καθώς το Κέντρο Υγείας στο Πλατάνι είναι υποστελεχωμένο και λειτουργεί καθημερινά έως τις 14.30. 

Περιμένουμε να δούμε λοιπόν εάν όπως βουλευτές έχουν υποσχεθεί θα λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας ως εμβολιαστικό κέντρο αμέσως μετά το Πάσχα. Ή να βρεθεί μια άλλη λύση καθώς στο Πλατάνι υπάρχουν εμβόλια και συνεχώς καταφθάνουν νέες παρτίδες , αλλά δεν υπάρχουν υγειονομικοί να τα κάνουν. 

Εάν δεν βρεθεί άμεσα μια λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί για την πιο παραγωγική ηλικιακή ομάδα , θα συνεχίσουν να εργάζονται ανεμβολιαστοί και θα χρειαστούν μήνες για να αποκτήσει η Κως το πολυπόθητο τοίχο ανοσίας.

 

Σάντυ Λαδικού

 

Πηγή:vimatisko.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.