Δύναμη Αλλαγής: «Όταν προειδοποιούσαμε για όλα αυτά, κάποιοι πετούσαν αετό ( όπως ο σημερινός δήμαρχος) και κάποιοι άλλοι υπονόμευαν την Κω και έβαζαν πλάτη για τη δημιουργία hot spot.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

 

«Όταν προειδοποιούσαμε για όλα αυτά, κάποιοι πετούσαν αετό ( όπως ο σημερινός δήμαρχος) και κάποιοι άλλοι υπονόμευαν την Κω και έβαζαν πλάτη για τη δημιουργία hot spot.»

 

Με αφορμή τη χθεσινή Λαϊκή Συνέλευση που συνεκάλεσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Πυλίου από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Οι θέσεις της Δύναμης Αλλαγής και του Γιώργου Κυρίτση για το μεταναστευτικό, είναι γνωστές σε όλους.

Έχουν διατυπωθεί δημόσια και ξεκάθαρα.

Η δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση αντιστάθηκε σθεναρά στην δημιουργία hot spot στην Κω και στοχοποιήθηκε από συγκεκριμένα κέντρα.

Με έκπληξη βλέπουμε σήμερα κάποιους που είτε ήταν απόντες και σιωπούσαν είτε συναινούσαν στη δημιουργία του hot spot , να ‘’ ανακαλύπτουν’’ την πραγματικότητα.

Μάλιστα χρησιμοποιούν και την φράση του Γιώργου Κυρίτση ‘’ να βγει η Κως έξω από τον χάρτη της διαχείρισης του μεταναστευτικού’’.

Αν δεν ήταν καιροσκόποι του χειρίστου είδους, θα ήταν υποκριτές.

Στην πραγματικότητα βέβαια είναι και τα δύο.

Ο Γιώργος Κυρίτσης και τα στελέχη της δημοτικής του αρχής, δικαιώθηκαν σε ότι έλεγαν. Είχαν προβλέψει πως θα εξελισσόταν η κατάσταση με τη δημιουργία του hot spot.

Όταν προειδοποιούσαμε για όλα αυτά, κάποιοι πετούσαν αετό ( όπως ο σημερινός δήμαρχος) και κάποιοι άλλοι υπονόμευαν την Κω και έβαζαν πλάτη για τη δημιουργία hot spot, μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στο Γιώργο Κυρίτση. Αδιαφορώντας αν πήγαιναν κόντρα και στην ίδια την Κω.

Η Κως έχει μία και μόνη επιλογή: να μην αποδεχτεί καμία δομή .

Να απαιτήσει την αναστολή λειτουργίας του hot spot και στο νησί να φιλοξενείται αριθμός που να αντιστοιχεί στο 1% του πληθυσμού της Κω, δηλαδή 300 άτομα που θα μπορούν να μείνουν σε κατοικίες.

Αν υιοθετήσει αυτή τη θέση ο σημερινός Δήμαρχος , θα είμαστε μαζί.

Η Κως δεν είναι φυλακή, δεν προσφέρεται ως τόπος διαχείρισης του μεταναστευτικού.

Μόνο επικίνδυνοι και ανεύθυνοι άνθρωποι θα σκέφτονταν να μετατρέψουν ένα νησί-τουριστικό προορισμό σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών.

Απευθυνόμαστε στους πολίτες της Κω. Προειδοποιούμε για μία ακόμα φορά: στο Πυλί πάνε να δημιουργήσουν μια Νέα Μόρια με αυτό που σχεδιάζουν να κάνουν.

Και πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ο ρόλος όλων και ιδιαίτερα κάποιων που έχουν μπει σε συζητήσεις για αντισταθμιστικά οφέλη ως προς τη λειτουργία αυτής της δομής που πολύ σύντομα θα έχει 10.000 και πλέον παράνομους μετανάστες, ασχέτως του τι λένε διάφοροι.’’

2 Σχόλια

Σχολίασε
  1. πριν 5 μήνες Αντώνης.

    Πριν από μισό χρόνο δηλαδή ήταν όλα ρόδινα; Αντί να κάτσετε να βρείτε μια λύση που τόσα χρόνια δεν κάνατε τίποτα σε αυτό το κομμάτι, προσπαθείτε να κάνετε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Κω. Όποιος παρακολουθεί τα δημοτικά συμβούλια μπορεί να καταλάβει τι παράταξη είστε τελικά.

    Απάντησε
  2. πριν 5 μήνες Καληνυχτα

    Οταν θα γινει το νησι μου Μορια.....και εσεις σαν δημοτικη αρχη....το μονο που θα εχετε κανει ειναι να κλεισετε μια μερα τον Δημο....θα μεινετε στην ιστορια ......

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.