Δήμος Κω: Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά στο ΥΠΕΣ με τον Στέλιο Πέτσα

 

Ο Δήμος Κω μελετά, σχεδιάζει, διεκδικεί!

Συνάντηση εργασίας του Θ. Νικηταρά στο ΥΠΕΣ με τον Στέλιο Πέτσα

 

Τον προγραμματισμό του Δήμου Κω για την κάλυψη σημαντικών αναγκών του νησιού σε έργα υποδομής, συζήτησε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς σε συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα, σε επίσκεψή του στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Κατατέθηκε τεκμηριωμένο σχέδιο, με προτάσεις έργων και μελετών για χρηματοδότηση, που έχουν υποβάλλει ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ, ενώ συζητήθηκε και το πλαίσιο δυνατοτήτων χρηματοδότησης που έχει ο Δήμος μας στην περίοδο 2021-2027.

Τον Δήμαρχο Κω συνόδευσαν στη συνάντηση, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σταμάτης Καμπουράκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Ζαχαρός και η Διευθύντρια της επιχείρησης Ευτυχία Παπαλεξίου.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς.

Ο Δήμαρχος Κω, παρουσιάζοντας τις στοχεύσεις του Δήμου, τον βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο προγραμματισμό του, περιέγραψε τη σημασία και την σπουδαιότητα του νησιού μας ως τουριστικού προορισμού και τις αυξημένες ανάγκες στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής, για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την βελτίωση της ζωής των κατοίκων.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.