Γ. Κότσιρας για ακύρωση συναυλίας στην Κω: "Προφανώς ο Δήμος αμφισβητεί την εγκυρότητα των αποφάσεων της κυβέρνησης αλλά και τον δικό μας επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και πράττει κατά το δοκούν"

Παρά τις διαβεβαιώσεις του διοργανωτή, παρά τις διευκρινίσεις της κυβέρνησης περί ορθίων, παρά την αυστηρή και σχολαστική τήρηση των μέτρων σε όλες τις συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, η δημοτική αρχή της Κω, αποφάσισε την απαγόρευση διοργάνωσης συναυλιών και γενικά πολιτιστικών εκδηλώσεων στο νησί.
Προφανώς ο Δήμος αμφισβητεί την εγκυρότητα των αποφάσεων της κυβέρνησης αλλά και τον δικό μας επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και πράττει κατά το δοκούν.
Δικαίωμα τους είναι άλλωστε.
Αναμένουμε λοιπόν νέα ημερομηνία εάν φυσικά υπάρξει. Σας ζητώ προσωπικά συγγνώμη για την βεβαιότητα μου πως η συναυλία θα πραγματοποιηθεί και σε πλήρη συνεννόηση με τον τοπικό διοργανωτή θα γίνει η επιστροφή της αξίας των εισιτηρίων.
Γιάννης Κότσιρας.

Ανάρτηση στο FB Γιάννης Κότσιρας - Yiannis Kotsiras

3 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 1 μήνας ΡΕΖΙΛΙ ......

  Η ΚΩΣ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....

  Απάντησε
 2. πριν 1 μήνας ΚΟΤΗΣ

  ΡΕ ΚΟΤΣΙΡΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ; ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΚΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ.

  Απάντησε
 3. πριν 1 μήνας Τιγκακιωτης

  Πηγαινε να μαζεψεις τα διαφημιστικα σου πανω απο τα φωτιστικα και ασε τα σαπια. Ηρθες στο νησι για να το ρυπανεις;

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.