Βασίλης Α. Υψηλάντης · «Προσλαμβάνεται η Πολιτικός Μηχανικός στο Κτηματολόγιο Κω - Προωθείται νομοθετική ρύθμιση για δικονομικές προθεσμίες και άλλες ρυθμίσεις λόγω της αναστολής λειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου»

 

Βασίλης Α. Υψηλάντης · « Προωθείται στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για τους δασικούς χάρτες στα Δωδεκάνησα - Προσλαμβάνεται η Πολ. Μηχανικός στο Κτηματολόγιο Κω και προωθείται νομοθετική ρύθμιση για δικονομικές προθεσμίες και άλλες ρυθμίσεις λόγω της αναστολής λειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου»

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης με δήλωσή του εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση πρόσληψης της Πολ. Μηχανικού στο Κτηματολόγιο Κω. Έτσι ικανοποιείται τελικά ένα αίτημα της Κω για την σωστή λειτουργία του Κτηματολογίου και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.

Επιπρόσθετα ενημερώνει ότι, με διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης, άμεσα θα ικανοποιηθεί αίτημά του για ρύθμιση δικονομικών προθεσμιών και άλλων υποχρεώσεων λόγω της αναστολής λειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου ενώ είναι έτοιμη για προώθηση στη Βουλή η ρύθμιση για τους δασικούς χάρτες στα Δωδεκάνησα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.