Βαθύτατη θλίψη στον νομικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο διακεκριμένος δικαστικός λειτουργός Μιλτιάδης Ανδρειωτέλης

Ο Μιλτιάδης Ανδρειωτέλης ήταν παντρεμένος με την Κώα Ελένη Διακομανώλη, αγαπούσε πολύ την Κω και περνούσε όλα τα καλοκαίρια στο νησί μας.

Ήταν επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και είχε εκδικάσει από την έδρα του εισαγγελέα μεγάλες υποθέσεις.

Το τελευταίο αντίο λέει σήμερα Πέμπτη στον διακεκριμένο νομικό και επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Μιλτιάδη Ανδρειωτέλη, σύσσωμος ο νομικός κόσμος. Είχε εκπροσωπήσει τις εισαγγελικές αρχές σε πληθώρα μεγάλων υποθέσεων, όπως αυτή του Βατοπεδίου και της υπόθεσης Τσαλικίδη, καθώς και σε αυτήν του ΕΛΑ.

Τον δικό της αποχαιρετισμό στον αείμνηστο Μιλτιάδη Ανδρειωτέλη είπε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εκφράζει τη λύπη της για την απώλεια του Μιλτιάδη Ανδρειωτέλη, Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου ε.τ., διακεκριμένου νομικού και ακέραιου ανθρώπου. Αιωνία του η μνήμη».

Μιλτιάδης Ανδρειωτέλης: Η ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος

Τη θλίψη του εξέφρασε και το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος. Ειδικότερα, σημειώνεται πως «το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους για το θάνατο του Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου ε.τ., Μιλτιάδη Ανδρειωτέλη.

Μιλτιάδης Ανδρειωτέλης

eurokinissi

Τα συλληπητήρια της για το επίτιμο μέλος της εξέφρασε και η Ένωση Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

«Απεβίωσε στις 22.5.2023, ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Μιλτιάδης Ανδρειωτέλης. Ο εκλιπών ήταν επίλεκτο μέλος της Ένωσής μας. Σύζυγός του είναι η Ελένη Διακομανώλη, επίτιμη Γενική Επίτροπος των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων. Επίσης είχε δύο κόρες και έναν εγγονό τον μικρό Μίλτο, τον οποίο υπεραγαπούσε. Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια και εύχεται το χώμα που θα τον σκεπάσει να είναι ελαφρύ και η μνήμη του αιώνια».

Πηγή: https://www.dikastiko.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.