Α. Κεφαλιανός (Πρόεδρος Κοινότητας Πυλίου): Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι λόγω του μεταναστευτικού και έτοιμοι να πάρουν τα όπλα…

Αδιαφορία από όλους τους αρμόδιους Φορείς

Tην αγανάκτηση των κατοίκων του Πυλίου, εξ αιτίας του μεταναστευτικού και της λειτουργίας της Δομής στο Χωριό, μας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου Αναστάσης Κεφαλιανός, τονίζοντας ότι η οργή ξεχειλίσει σε σημείο που οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους αφού βλέπουν αδιαφορίας απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς. «Η κατάσταση – είπε- έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. 

Το χωριό έχει γεμίσει από μετανάστες, όπου δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Κλέβουν από τα σπίτια, από τα μαγαζιά, βεβηλώνουν την μνήμη των νεκρών μας με αυτά που κάνουν στο νεκροταφείο, δημιουργούν συνεχώς προβλήματα και κανένας δεν κάνει τίποτα. Είναι όλοι απόντες, ο Δήμος, η Αστυνομία, η Διοίκηση της Δομής Μεταναστών, οι Βουλευτές. Εμείς, οι κάτοικοι, φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν έπρεπε να γίνει η Δομή αυτή στο χωριό. Φάγαμε ξύλο, μας δίκασαν, μας χλεύασαν, μας είπαν ρατσιστές, ακροδεξιούς, όμως η δομή έγινε και όσοι μας υπόσχονταν ότι δεν θα υπήρχε κανέναν πρόβλημα, τους καλώ να έρθουν σήμερα να δουν την κατάσταση και να ακούσουν τους κατοίκους, που νιώθουν σαν να ζουν σε ένα άλλο χωριό, σε μια άλλη χώρα. 

Η οργή των κατοίκων για την όλη κατάσταση, είναι τόσο μεγάλη, που όπως μου λένε, εάν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση, θα πάρουν οι ίδιοι το νόμο στα χέρια τους και θα βγουν με τα όπλα να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους και την ασφάλειά τους.

 Καλώ λοιπόν, έστω και τώρα, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον, καθώς εάν δεν γίνει αυτό, θα είναι αυτοί οι υπαίτιοι της όποιας εξέλιξης έχουμε».

πηγη:https://vimatisko.gr/katigoria/kentriki-1/a-kefalianos-proedros-koinotitas-pylioy-oi-ka?fbclid=IwAR1Sz9WttBWr6568TS-gu38B6C7BJY5HtcVvyd0hHIlRLqjFKN9sJRyPEs4#.ZBWf0G2TG8M.facebook

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 1 εβδομάδα Να αντιδράσουμε όλοι τώρα!

    Πλέον ακόμα και στην πόλη της Κω φοβάσαι να περάσεις το απόγευμα από την Πλατεία Ελευθερίας και το Λιμάνι! Είχαμε ήδη την 1η (γνωστή, διότι έχουν αποσιωπηθεί άλλες) επίθεση σε παιδί! Αν δεν αντιδράσουμε εμείς , ΚΑΝΕΙΣ δε μας προστατεύει!

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.