Αποχωρεί από το νοσοκομείο Κω ο ουρολόγος Λάζαρος Κούλης (πηγαίνει στα Τρίκαλα) - Έρχεται νέος ουρολόγος

Σε λιγότερο από ένα μήνα ο κ. Λάζαρος Κούλης αναχωρεί από το νοσοκομείο Κω καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου αποδέχθηκε μόνιμη θέση στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου της περιοχής.  

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή όλα αυτά τα πέντε χρόνια είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Κω, καθώς δέθηκε με το νησί, με τους ασθενείς και είχε δημιουργήσει το ουρολογικό ιατρείο από το μηδέν. Όπως μας τόνισε, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε και τα όσα είχαν ειπωθεί κατά καιρούς από επίσημα χείλη περί μόνιμης θέσης στο νοσοκομείο Κω, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα ο κ. Κούλης να αποδεχτεί την μόνιμη θέση στα Τρίκαλα.  

Να σημειωθεί ότι ο ουρολόγος είναι από τους πιο αγαπητούς γιατρούς του νοσοκομείου μας και όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει τους ασθενείς κάνοντας ακόμη και περίπλοκες επεμβάσεις για τα δεδομένα της Κω.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα νέος ουρολόγος ο οποίος θα έρθει από τα Γρεβενά με θέση διευθυντή, μία διαδικασία που έχει ξεκινήσει από την διοίκηση πέρυσι.  

Σάντυ Λαδικού  

Πηγή: vimatisko.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.