Χ. Διαβάτη: μία διαφορετική αλήθεια για τον θάνατο του Ν. Σεργιανόπουλου!

Αγαπημένη και ικανότατη ηθοποιός σε κάθε είδος, η μοναδική Χρυσούλα Διαβάτη ήταν από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν στενά με τον αποθανόντα Νίκο Σεργιανόπουλο, τόσο στους "Δυο ξένους", όσο και στους "Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη".

4,5 χρόνια μετά την επεισοδιακή του δολοφονία, η Χρυσούλα Διαβάτη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό "DownTown" της Κύπρου, μιλάει για τον φίλο και συνεργάτη της, αποκαλύπτοντας άλλες πτυχές της αλήθειας για το μοιραίο περιστατικό.

"Δεν του άξιζε αυτό που έπαθε. Προσωπικά, δεν πιστεύω ούτε λέξη από όσα προβλήθηκαν, για τους λόγους του θανάτου του...Όχι. Αυτά ήταν αισχρά πράγματα. Δεν τα πιστεύω, άλλοι ήταν οι λόγοι...Ήταν η μοίρα του; Πες το όπως θες.", δηλώνει η αγαπημένη ηθοποιός και συνεχίζει: "Ως μεγαλύτερη, του έλεγα γιατί βρε Νίκο μου, είσαι συνέχεια έτσι μελαγχολικός και στενοχωρημένος; Αφού τα έχεις όλα! Πρωταγωνιστής είσαι, λεφτά βγάζεις, όλοι σ' αγαπάμε! Τι σου λείπει; Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Αλλά το πρόβλημά του ήταν βαθύτερο, δεν ανοιγόταν. Τι να πεις... Μερικά πράγματα είναι μοιραία. Πάντα τον σκέφτομαι με αγάπη."

Παράλληλα, η κυρία Διαβάτη αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που είχε από τις συνεργασίες της με το Νίκο Σεργιανόπουλο: «Θυμάμαι ότι ήταν ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, πάντα μελαγχολικός, που δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν και δεν ήταν καθόλου κακοήθης. Ήταν πολύ σοβαρός, ευγενέστατος και άψογος επαγγελματίας.»

Τέλος, εστιάζει στο γεγονός πως ο Νίκος έγινε πολύ γρήγορα γνωστός: "Ο χώρος μας είναι μία ζούγκλα. Γι΄ αυτό κι εγώ ό,τι έκανα, το έκανα μόνη μου, πετραδάκι-πετραδάκι και σιγά-σιγά. Προκειμένου να επιβιώσει ένας νέος, μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά. Ο Νίκος είχε πολλές φιλοδοξίες. Ήταν πολύ φιλόδοξος. Βιάστηκε να γίνει γρήγορα πρωταγωνιστής. Κι έγινε πολύ γρήγορα. Αυτό δεν του έκανε καλό."

 

tvnea.blogspot.gr

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.