Φρίκη που δεν τη χωράει ο νους! Βιασμός ανηλίκων από το θείο

Φρίκη που δεν τη χωράει ο νους! Ανθρωπόμορφο τέρας βίαζε για τρία ολόκληρα χρόνια τη 16χρονη (σήμερα) ανιψιά του, ενώ δεν δίστασε να ασελγήσει και τελικά να βιάσει και τη μικρότερη αδελφούλα της.

Μια από τις πιο ανατριχιαστικές υποθέσεις παιδεραστίας στα ελληνικά δικαστικά χρονικά φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso». Θύματα σε αυτή την απίστευτη ιστορία, που προκαλεί σφίξιμο στο στομάχι, είναι δύο ανήλικα κοριτσάκια: μια 16χρονη που από την ηλικία των 13 ετών γνώρισε το πιο φρικτό πρόσωπο του θείου της και η κατά τρία χρόνια μικρότερη αδελφή της, την οποία το ανθρωπόμορφο τέρας βίασε σε ηλικία 12 ετών.

Για τρία ολόκληρα χρόνια τα δύο αγγελούδια υπέμεναν τις αρρωστημένες ορέξεις του 50χρονου πρώτου εξαδέλφου του πατέρα τους. Ο θείος τους, με δόλια μέσα και ιταμούς ισχυρισμούς, είχε κατορθώσει να εξασφαλίσει αρχικά την εμπιστοσύνη της οικογένειας και στη συνέχεια τη σιωπή των παιδιών, μέχρι τη στιγμή που αποκαλύφτηκαν όλα και το μαρτύριο των κοριτσιών έλαβε τέλος.

Ηταν τόσο μεγάλη η διαστροφή του, που για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και να κάμψει τις αντιστάσεις των θυμάτων του είχε φτάσει στο σημείο να λέει ότι το σπέρμα του έχει... θεραπευτικές ουσίες που βοηθούν στην καταπολέμηση της εφηβικής ακμής. Παράλληλα, ισχυριζόταν ακόμη ότι συμμετέχει σε πρόγραμμα για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού προκειμένου να πείθει τη 13χρονη (τότε) κόρη του εξαδέλφου του να του κάνει στοματικό έρωτα!

Ολα αυτά και ακόμη περισσότερα αποκαλύφτηκαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου εκδικάστηκε η πρωτοφανής υπόθεση παιδεραστίας. Στο τέλος το δικαστήριο επιφύλαξε στον κατηγορούμενο την ποινή των είκοσι οχτώ ετών κατά συγχώνευση, ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ούτε καν αυτό του προτέρου εντίμου βίου, κρίνοντάς τον έννοχο για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες του βιασμού, της αποπλάνησης παίδων κατά συρροήν και κατ' εξακολούθηση, καθώς και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας!

Αφωνοι οι δικαστές και ο πρόεδρος άκουσαν τους μάρτυρες να περιγράφουν με λεπτομέρειες τον εφιάλτη που έζησαν τα δύο αγγελούδια στα χέρια του θείου-κτήνους αλλά και τα τραύματα που άνοιξαν στις ψυχούλες τους οι πράξεις του. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο αλλά και με βάση τα όσα αναφέρει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο 50χρονος και ο εξάδελφός του βρίσκονταν συχνά, ενώ περνούσαν και μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών μαζί.

Οι σχέσεις τους ήταν τόσο στενές που συχνά ο 50χρονος θείος παρενέβαινε στην ανατροφή των παιδιών, δίνοντας μάλιστα και συμβουλές για τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους. Μάλιστα, κάποια στιγμή βάφτισε και το τρίτο παιδί της οικογένειας! Εκείνη την περίοδο, έχοντας κερδίσει την πλήρη εμπιστοσύνη της οικογένειας, άρχισε να θέτει σε εφαρμογή και το απεχθές σχέδιό του.

Θεραπεία για την ακμή...

Το 2008 αποπλάνησε τη μεγαλύτερη κόρη του εξαδέλφου του, που τότε ήταν 13 ετών. Με βασικό επιχείρημα ότι το σπέρμα του έχει... θεραπευτικές ουσίες για την καταπολέμηση της ακμής, κατάφερε να πείσει τη 13χρονη να έρθει σε παρά φύση επαφή μαζί του, ενώ της εφιστούσε την προσοχή ότι δεν έπρεπε να μιλήσει στους γονείς της ή σε κάποιον τρίτο, λέγοντας πως ο μόνος λόγος που ήθελε να έχει ερωτικές επαφές μαζί της ήταν αποκλειστικά για να τη βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Μετά από αυτό το κοριτσάκι συνέχισε να δέχεται τις ασελγείς πράξεις του 50χρονου σε βάρος της, ενώ υποχρεωνόταν να του κάνει και στοματικό έρωτα. «Ο κατηγορούμενος την κάθιζε στα γόνατά του και η παθούσα ανεχόταν θωπείες στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα προς ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του κατηγορουμένου», αναφέρει το βούλευμα και σε άλλο σημείο περιγράφεται και ένα περιστατικό: «Το καλοκαίρι του 2010, ενώ ο κατηγορούμενος βρισκόταν στο εξοχικό της οικογένειας... (σ.σ.: όνομα), έπεισε την παθούσα να πάνε μαζί για ψάρεμα κατά τις νυχτερινές ώρες και τότε, ευρισκόμενοι εντός του οχήματος σε απόμερο σημείο, επαναλαμβάνοντας ο κατηγορούμενος τις ανωτέρω ψευδείς παραστάσεις ότι δήθεν το σπέρμα του έχει θεραπευτικές ιδιότητες και ο ίδιος μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της ακμής, την έπεισε να έρθουν σε παρά φύση συνουσία».

Η αρχή του τέλους της δράσης του 50χρονου παιδεραστή

Συνολικά, το καλοκαίρι του 2010 ο κατηγορούμενος ήρθε τρεις φορές σε παρά φύση επαφή με τη 13χρονη, ενώ και μετά την επιστροφή της οικογένειας στην Αθήνα συνέχιζε να τη βιάζει δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, προκειμένου, όπως της είπε, να έχει αποτέλεσμα η θεραπεία. Οταν το κοριτσάκι τού έλεγε ότι θα τα πει όλα στους γονείς του, ο 50χρονος την απειλούσε ότι θα πείσει τον πατέρα της να μην της επιτρέπει εξόδους με τις φίλες και τους φίλους της. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού («...προκειμένου, όπως της είχε πει, να έχει αυξημένες κολπικές εκκρίσεις και να λαμβάνει αυτός με μπατονέτα τις κολπικές εκκρίσεις και να τις στέλνει για εξετάσεις στο ανωτέρω νοσοκομείο»)!

Τους επόμενους μήνες, μέχρι τον Μάιο του 2011, το ανθρωπόμορφο κτήνος συνέχισε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω στη 13χρονη, ενώ εκείνο το χρονικό διάστημα έπεισε την ανιψιά του ότι θα έπρεπε και μια φίλη της, η οποία τότε ήταν 6 (!) ετών, να ξεκινήσει την ίδια... θεραπεία για την ακμή. Πράγματι, η 13χρονη έπεισε την 6χρονη να επιδείξει τα γεννητικά της όργανα στον κατηγορούμενο «για να δει πόσα στίγματα έχει», όπως έλεγε εκείνος, όμως όταν ο 50χρονος τής είπε ότι η θεραπεία περιλαμβάνει σεξουαλικές επαφές μαζί του, το κοριτσάκι πήγε έντρομο στους γονείς του και εξομολογήθηκε τι συνέβη, με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει τον 50χρονο.

Εκτός από τη 13χρονη, ο 50χρονος είχε επίσης βιάσει και είχε ασελγήσει επανειλημμένα και στη μικρότερη αδελφή της. Οπως αναφέρει το βούλευμα, το καλοκαίρι του 2010, με το πρόσχημα ότι θα πήγαιναν για ψάρεμα, έπεισε τη 12χρονη τότε ανιψιά του να τον ακολουθήσει σε ερημική τοποθεσία και όπως με την αδελφή της, την ανάγκασε σε κατά φύση συνουσία προς ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα κατέθεσε η κοπέλα στην ανωμοτί εξέτασή της ενώπιον της ανακρίτριας, ο 50χρονος της κρατούσε με τη βία τα πόδια και όταν προσπαθούσε να τα κλείσει, αυτός τής τα άνοιγε με τη βία («...αν και επανειλημμένα του δήλωσε ότι δεν συναινεί στην ερωτική επαφή μαζί του, με τη βία της κρατούσε τα πόδια για να μην κουνηθεί, ενώ όταν προσπαθούσε να τα κλείσει, αυτός τής τα άνοιγε με τη βία. Βρισκόταν, δε, εμφανώς σε κατάσταση σοκ πλήρως τρομοκρατημένη, ενώ γνώριζε ότι ακόμη κι αν φώναζε καλώντας σε βοήθεια, δεν θα γινόταν αντιληπτή από κανέναν, καθώς ο κατηγορούμενος είχε φροντίσει να την οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία»).

Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, η «Espresso» επικοινώνησε με τον συνήγορο της οικογένειας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, ζητώντας του να σχολιάσει την απόφαση. Οπως είπε: «Ηταν μια αυστηρή αλλά δίκαιη ποινή, γιατί έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται οι βιαστές, και δη οι βιαστές μικρών παιδιών. Στην υπόλοιπη ζωή τους τα κορίτσια αυτά θα είναι δυστυχισμένα. Και να τα κρατάει το σώμα τους, η ψυχή τους θα είναι "γονατιστή"».

Espressonews.gr

3 Σχόλια

Σχολίασε
 1. πριν 6 χρόνια αλεξ

  ένα τερας με αωθρωπινη μορφη

  Απάντησε
 2. πριν 6 χρόνια αλεξ

  ένα τερας με αωθρωπινη μορφη

  Απάντησε
 3. πριν 4 χρόνια Βς

  Ο δαιμονας μεταμφιεσμενος

  Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.