Η βεντέτα στην Κρήτη στοίχισε τη ζωή 17χρονου

Βυθισμένη στο πένθος είναι η Κρήτη μετά την αιματηρή βεντέτα που σημειώθηκε στον οικισμό Ροτάσι στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων, όπου συνεπλάκησαν δύο οικογένειες για τις κτηματικές διαφορές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 17χρονος και να τραυματιστούν άλλοι τρεις.

Όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα στοιχεία, ο 17χρονος δολοφονήθηκε από κάποιον που κρατούσε μαχαίρι και το θανατηφόρο χτύπημα το δέχτηκε στην πλάτη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραμείνει στην ευρύτερη περιοχή του Μονοφατσίου αναζητώντας τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην άγρια συμπλοκή και ανάμεσα τους- οι πληροφορίες αναφέρουν ότι – βρίσκεται και ο δράστης του φονικού.

Η αστυνομία μέχρι αυτή την ώρα αναζητά έναν επίσης 17χρονο, έναν 42χρονο και έναν 24χρονο. Όλοι είναι ντόπιοι και ανήκουν στην άλλη οικογένεια με την οποία υπήρχε η διαμάχη για τα κτηματικά.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν βρεθεί ούτε τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται οι τρεις άνδρες, ανάμεσα τους και ο φονιάς, να τα πήραν και να εξαφανίστηκαν, θεωρώντας ότι εξαφανίζουν έτσι και τα όποια στοιχεία.

Επεισοδιακή μεταφορά

Από το σημείο μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Χάρακα ο άτυχος νεαρός και τρεις τραυματίες. Πιο συγκεκριμένα τον 17χρονο προσπάθησε να μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας ο θείος του παίρνοντας μαζί έναν ακόμα τραυματία από την ίδια οικογένεια.

Ωστόσο ο άνδρας δεν άντεξε την πίεση αναφέρουν οι πληροφορίες, σταμάτησε στο χωριό και το δρομολόγιο προς το κέντρο υγείας συνέχισε άλλος συγχωριανός.

Όσο για τους άλλους δύο τραυματίες από το σημείο του μακελειού, το έναν τον μετέφερε ο πατέρας του που ήταν στη συμπλοκή ενώ τον άλλο τον μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε και πήγε στο σημείο.

Πηγή: prismanews

Star.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.