Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου: Βιβλιοπαιχνιδίσματα (Πρόσκληση)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Καλή σχολική χρονιά σε όλους! Ευχόμαστε δύναμη και υπομονή σε μαθητές, εκπ/κούς και γονείς, να είστε όλοι γεροί και δυνατοί, για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που σας περιμένουν.

         Η στήλη “Βιβλιοπαιχνιδίσματα”, σ' αυτήν την πρώτη επαφή μας για τη φετινή χρονιά, απευθύνει κάλεσμα στους εκπ/κούς όλων των βαθμίδων. Όπως ήδη γνωρίζετε, στη στήλη αυτή παρουσιάζονται δραστηριότητες που έχουν γίνει στην τάξη, με αφορμή το διάβασμα ή την παρουσίαση κάποιου βιβλίου. Θα χαιρόμαστε ιδιαίτερα, να λάβουμε και παρουσιάσουμε, τα  όσα υπέροχα γίνονται στα σχολεία μας κι έχουν σχέση με τη Φιλαναγνωσία.

        Συνάδελφοι εκπ/κοί, έχουμε ήδη παρουσιάσει αρκετά, τα τελευταία χρόνια. Στόχος  μας είναι να δείξουμε περισσότερα! Είναι μια ευκαιρία, όχι μόνο να γνωρίσουμε το μεράκι σας, αλλά η στήλη αυτή να αποτελέσει μια βάση, όπου ο κάθε εκπ/κός θα μπορεί να βρει ιδέες, έτσι ώστε να μπορέσει να ασχοληθεί με τη “Φιλαναγνωσία” στην τάξη με τους μαθητές του.

       Σας περιμένω λοιπόν. Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: frangy64@yahoo.gr  ή στη σελίδα μου στοfacebook : Franzeska Agelidou

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.