Ο Μαγικός Κόσμος του παιδικού βιβλίου: Βιβλιοπαιχνιδίσματα (Παραμυθομπερδέματα / 12ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου)

ΠΑΡΑΜΥΘΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

Καλή χρονιά σε όλους! Μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πρόοδο και δημιουργία!

Ποδαρικό για την καλή αρχή, κάνει στη στήλη μας το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, όπου οι εκπ/κοί και οι μαθητές  του (τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό) μας κερνούν... μια λαχταριστή παραμυθοσαλάτα!

Να λοιπόν, που οι ρόλοι αλλάζουν, οι γνωστοί ήρωες πρωταγωνιστούν σε διαφορετικό παραμύθι, από αυτό που εμείς τους γνωρίσαμε.

Έτσι, η Κοκκινοσκουφίτσα αναλαμβάνει να χτίσει το πιο γερό σπιτάκι, ο Κοντορεβυθούλης  πηγαίνει φαγητό στη γιαγιά του, περνώντας από το μεγάλο, πυκνό δάσος, ενώ τα 3 γουρουνάκια θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωπα με την κακιά μητριά! Κι αν όλα αυτά μοιάζουν μπερδεμένα.....τα παιδιά του συγκεκριμένου σχολείου, σίγουρα διασκέδασαν και πέρασαν πολύ όμορφα.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 4 χρόνια Καραγιωργάκη Ειρήνη

    Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε ...είναι μια δουλειά που έγινε με πολύ μεράκι και αγάπη για τα παραμύθια. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα ήταν μέρος του προγράμματος etwinning national "Παραμύθι μύθι μύθι το κουκί και το ...ποντίκι" στο οποίο απονεμήθηκε ετικέτα ποιότητας. http://eirinikar.blogspot.gr/search/label/eTwinning%20national

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.