"Χρυσός ο πρωταθλητής μας Γιώργος Μπαραχάνος " - Ρεπορτάζ Σ.Λαδικού

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από την ενεργώ αγωνιστική δράση, ο Κώος αθλητής Γιώργος Μπαραχάνος όχι απλά επέστρεψε δυναμικά, αλλά κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στην Μπρατισλάβα! Ο νεαρός αθλητής και προπονητής του TAE KWON DO έχοντας Κορεάτικη πειθαρχία και προσήλωση

στον αθλητισμό, με ελάχιστη προετοιμασία , έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και έλαβε την ύψιστη διάκριση στο 4ο διεθνές πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο που διεξήχθη στην Σλοβακία. Μέλος της δυναμικής οικογένειας του SpartaKos club , έχοντας την υποστήριξη της οικογένειάς του αλλά και των μικρών αθλητών που προπονεί καθημερινά, απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά, όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα φτάνει να υπάρχει θέληση. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Πρώτο 91.5 ο Κώος πρωταθλητής τόνισε ότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στους νέους του νησιού στις πολεμικές τέχνες και μάλιστα ήδη έχουν ξεχωρίσει παιδιά τα οποία μπορούν να διακριθούν σε πανελλήνιο επίπεδο και όχι μόνο.
Ο Γιώργος Μπαραχάνος συμβουλεύει όλους τους γονείς να ωθήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό καθώς η απορρόφηση από την τεχνολογία μόνο καλά αποτελέσματα δεν έχει. Φυσικά ο σύλλογος SpartaKos διοργανώνει και φέτος την κατασκήνωση παιδιών στην Κέφαλο όπου τα παιδιά εκτός από αθλητισμό και παιχνίδι, μαγειρεύουν και μένουν στην κατασκήνωση κάνοντας την εμπειρία μοναδική. Συγχαρητήρια στον Γιώργο αλλά και σε όλη την οικογένεια Μπαραχάνου που με σεμνότητα και ατελείωτες ώρες προπόνηση, διδάσκει το Ευ Αγωνίζεσθαι εντός και εκτός των γηπέδων σε ολόκληρο το νησί της Κω δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε δεκάδες παιδιά να γυμνάζονται και να ονειρεύονται μετάλλια και διακρίσεις!

Για την kosvoice ρεπορτάζ  Σάντυ Λαδικού

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.