"Συμμετοχές Κώων στο Παγκόσμιο "

"Σπουδαία εμφάνιση στο 4ημερο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στο νησί μας Ο δικός μας Κώστας Ζαμάγιας μέλος του CLUB ZEPPELIN της Κω αλλά και μέλος του προπονητικού team του ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ αγωνίστηκε όλες τις μέρες στην open κατηγορία και έδειξε και εκείνος το υψηλό επίπεδο των αθλητών ποδηλασίας στο νησί μας όπως επίσης και το έτερο μέλος των ZEPPELIN και απο τους πρωτοπόρους διοργανωτές στο νησί μας και πρωην αθλητής του Παναθηναικού Καπατσώρης Δημήτρης ο οποίος έτρεξε στην ΟΠΕΝ το Σάββατο Τις 3 μέρες στην ELIT και τη 4η στην OPEN αγωνίστηκε και ο Τσιφτσίδης Θεολόγος ο οποίος είναι ο πλέον πολλά υποσχόμενος νέος ποδηλάτης στο νησί μας.

Αγωνίστηκε επίσης στην ΟΠΕΝ επιτυχώς και ο Σαράντης Κώστας Φανταστική η εμφάνιση και του Λεριού και φίλου της Κω Φανούρη Κοντωγιωργάκη ο οποίος πάντα στηρίζει τους αγώνες ποδηλασίας του νησιού μας.

Αγωνίστηκε στην ΕΛΙΤ κατηγορία κόντρα σε παγκόσμιους πρωταθλητές και μάλιστα τη τελευταία μέρα αγωνίστηκε εκτός από την ΕΛΙΤ και στην ΟΠΕΝ !!!!!

Το επίπεδο αθλητών ποδηλασίας στο νησί μας και στο Βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων έχει πλέον φτάσει σε υψηλό επίπεδο Οχι μόνο στις ακαδημίες των παιδιών των 2 συλλόγων του νησιού αλλά και πολλοί άντρες γυναίκες και MASTER ( ηλικίες άνω των 40) αγωνίζονται και απ ότι φαίνεται από του χρόνου θα συμπληρώνονται όλες οι κατηγορίες στο νησί μας Επόμενος αγώνας αυτός που διοργανώνεται 24 Νοέμβρη σε όλο το νησί με τ όνομα ΤOUR DE KOS 100 χλμ. Ηδη έχουμε συμμετοχές απο Κω Λέρο και Τουρκία"

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.