"Στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης Κώοι δρομείς. Συμμετέχουν στον μεγαλύτερο και πιο γνωστό αγώνα παγκοσμίως" - Ρεπορτάζ Σ.Λαδικού

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη βρίσκονται αυτές τις ημέρες Κώοι δρομείς μεγάλων αποστάσεων καθώς θα τρέξουν στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης που θα γίνει την Κυριακή 9 Νοεμβρίου και στο οποίο θα τρέξουν χιλιάδες δρομείς από ολόκληρο τον κόσμο.

Η ομάδα της Κω αποτελείται από τον Μανώλη Χριστοδουλίδη, τον Νίκο Γκαναβούρα και τον Νεκτάριο Τσέλιο οι οποίοι με αυτή τους την συμμετοχή, εκπληρώνουν ένα τεράστιο όνειρο ζωής. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές ταξίδεψαν στην Αμερική μετά από μία τεράστια προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στην Κω και όλα τα έξοδα καλύφθηκαν από τους ίδιους.
Ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης βρίσκεται στους τοπ παγκοσμίως με αθλητές από 132 χώρες να έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ οι διοργανωτές γνωστοποίησαν ότι θα τρέξουν πάνω από 50.000 αθλητές.

Οι 3 Κώοι δεν αγωνίζονται για πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα, καθώς έχουν τρέξει την κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου πολλές φορές ως συμμετέχοντες του Μαραθώνιου της Αθήνας. Αυτός ο αγώνας όμως θα είναι ξεχωριστός καθώς η εμπειρία θα είναι αξέχαστη. Ήδη ο Μανώλης, ο Νίκος και ο Νεκτάριος έβγαλαν τις πρώτες τους φωτογραφίες φτάνοντας στο Μεγάλο Μήλο και μάλιστα επέλεξαν να μας δείξουν λίγο από Times Square.
Από ότι γνωρίζουμε, είναι η πρώτη φορά που Κώοι θα εκπροσωπήσουν το νησί μας σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση. Η διαφήμιση θα είναι τεράστια αφού πάντα οι συγκεκριμένοι αθλητές τρέχουν με μπλούζες που αναφέρουν και την Ελλάδα αλλά και την Κω. Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλό αγώνα. Ελπίζουμε οι αθλητές μας να απολαύσουν ένα μαγικό μαραθώνιο και μία ακόμη πιο όμορφη Φθινοπωρινή Νέα Υόρκη. Καλή επιτυχία σε όλους!

Για την Kosvoice ρεπορτάζ Σάντυ Λαδικού

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.