"Στις 5-6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του πρωταθλήματος Drift Kings στην πίστα των Σερρών με αρκετές συμμετοχές από πολλές χώρες του κόσμου! "

"Στις 5-6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του πρωταθλήματος Drift Kings στην πίστα των Σερρών με αρκετές συμμετοχές από πολλές χώρες του κόσμου! Το corolla έδειξε τον δυναμικό του χαρακτήρα από την προπόνηση κάνοντας πολύ ωραία περάσματα! Στα βαθμολογημένα ωστόσο μια λάθος επιλογή γόμας ελαστικών έκανε το αμάξι να έχει υπερβολική πρόσφυση και να μην στρίβει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πάρω μια τόσο καλή βαθμολογία στα μονά βαθμολογημένα. Μετά από αυτή την ατυχή επιλογή, για να μπω 16αδα έπρεπε να αντιμετωπίσω τον Νικόλα Πατάκ, έναν πάρα πολύ καλό και καταξιωμένο οδηγό τον οποίο κατάφερα και κέρδισα. Για να μπω 8αδα αντιμετώπισα έναν από τους καλύτερους οδηγούς του αγώνα, τον Marco Zakouril. Στο πρώτο πέρασμα είχα την θέση του επιτιθέμενου (πίσω) και μετά από ένα φρενάρισμα του Zakouril έπεσα πάνω του με αποτέλεσμα να μηδενιστώ! Όταν μπήκα μπροστά έκανα ένα πολύ καλό πέρασμα αλλά δεν ήταν αρκετό να ανατρέψει τον προηγούμενο μηδενισμό μου! Εκεί τελείωσε για εμένα και αυτός ο γύρος!

Μετά από αυτό τον αγώνα κατέκτησα την 6η θέση στην γενική βαθμολογία του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος για το 2019 ανάμεσα σε περίπου 70 οδηγούς!

"

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΡΥΛΛΗΣ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.