"Σε ενα σημαντικό σεμινάριο θα μεταβεί στην Αθήνα ο προπονητής του Συλλόγου Αετός Κω."

Σε ενα σημαντικό σεμινάριο θα μεταβεί στην Αθήνα ο προπονητής του Συλλόγου Αετός Κω.

Καθώς και για επίσημη πιστοποίηση ζώνης από την παγκόσμια ομοσπονδία Jiujitsu Clobal Federation.

 

Στις 27 Οκτωβρίου η Gracie Jiu Jitsu Network οργανώνει ένα μοναδικό σεμινάριο στην Αθήνα με πρωταγωνιστή τον Carley Gracie.

 

O grand master, κατέχει κόκκινη ζώνη(9 degree) είναι γιος του Carlos Gracie που ήταν ιδρυτής του Brazilian Jiu Jitsu μαζί με τον Helio Gracie. Mαζί του θα είναι και ο εκπρόσωπος της Ευρώπης μάστερ Franco Vacirca.

 

Πρόκειται για ένα ανοιχτό σεμινάριο που αφορά όλες τις σχολές παγκοσμίως, πόσο μάλλον για την Ελλάδα καθώς έρχεται για πρώτη φορά.

 

To 11o παιδί του Carlos Gracie, ήταν το τελευταίο μέλος της οικογένειας Gracie που εκπαιδεύτηκε από τον πατέρα του και είναι γνωστό πως είναι ένα από τα πιο τεχνικά μέλη της οικογένειας. Ο Carley ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας Gracie που δίδαξε το Βραζιλιάνικο Jiu Jitsu στις ΗΠΑ.

 

Τον αποκαλούν Lion ήταν πρωταθλητής παράλληλα στο Vale Tudo. Έλαβε μαύρη ζώνη στην ηλικία των 22 στο Jiu Jitsu και πιστοποιημένη κόκκινη ζώνη, ένατου βαθμού από την ομοσπονδία του Ρίο Ντε Τζανέιρο(ο πρώτος οργανισμός πιστοποίησης για το άθλημα του Jiu jitsu)

 

Απόστολος Παπανικολάου

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.