"Πρωτάθλημα ποδηλασίας Δωδεκανήσου μικρές κατηγορίες"

"Ολοκληρώθηκε ο 2ήμερος αγώνας ποδηλασίας που έγινε στη Ρόδο από τη Τοπική επιτροπή Δωδεκανήσου και καθόρισε τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου στις μικρές κατηγορίες.

8 σωματεία (2 απο Κω και 6 από Ρόδο) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σ έναν πολύ ωραίο αγώνα.

Τη 1η μέρα έγινε ο αγώνας χρονομέτρηση και ο Φιλίνος κατέκτησε το πρώτο του Χάλκινο μετάλλιο σε αγώνες τοπικού πρωταθλήματος .

Επίσης μια 4η και μια 6η θέση έδειξαν ότι ο σύλλογος πλέον βρίσκεται αρκετά κοντά στα επίπεδα των άλλων συλλόγων της Ρόδου.

Την επόμενη μέρα στον αγώνα αντοχής και πάλι ο σύλλογος μας κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο αλλά και 4η και 6η θέση δείχνοντας σταθερότητα στην απόδοσή του παρά την απώλεια του αθλητή που τη περασμένη μέρα είχε έρθει στη 4η θέση.

Σε μία προσωρινή συγκεντρωτική καταμέτρηση βαθμών ο Φιλίνος έλαβε της 3η θέση επί συνόλου 8 συλλόγων Μια μεγάλη επιτυχία για το σύλλογό μας που το πρώτο του αγώνα στη Ρόδο τον έδωσε πριν 12 μήνες με τη παρουσία μόνο ενός αθλητή στις τελευταίες θέσεις του αγώνα.

Οι αθλητές που συμμετείχαν απο το σύλλογό μας οι οποίοι έφεραν το Φιλίνο στη 3η θέση είναι οι Ζωή Δανάη Σιδέρη Κατερίνα Γκιώνα Εύη Κουζούκα Νικόλας Φας Μάμμης Ιωάννης Κουζούκας Νικόλας Φεσσάρας Στέφανος Φας Δημήτριος Καρδαράς Δημήτριος

 

 

Ευχαριστούμε και τους προπονητές Ταμάρα Τουμπαζή, Μάνο Πεδιαδιτάκη και Λευτέρη Αλεξιάδη και τους γονείς που μας στηρίζουν αλλά και όλους τους χορηγούς μας

 

ΕΜΜ.ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ και ΥΙΟΙ ΟΕ

kaizershop.gr

HONDOS CENTER ΚΩ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

DEPRESSO CAFE

ZAMAN FU

SKIPPER

www.qup.gr

φούρνος ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ στην Κω

ζαχαροπλαστείο ΚΑΣΣΑΡΑΣ

COMPUTER LAND

ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝΚΩ  "

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.