Ο 15χρονος Αλέξανδρος Μαργαρίτης από την Κω δοκιμάζεται στον Ολυμπιακό-Δέχεται συνεχώς προτάσεις

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο καταξιωμένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Αμανατίδης Γιώργος κάλεσε το νέο ταλέντο, το δικό μας παιδί Αλέξανδρο Μαργαρίτη για να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό από την Παρασκευή 18 Μαΐου έως 20 Μαΐου!

Ένα παιδί που γεννήθηκε τον Ιουνίου του 1996 στη Κω και είναι παίκτης της ΑΕΚΩ. Ο νεαρός Αλέξανδρος Μαργαρίτης εδώ και καιρό με τις εμφανίσεις του αλλά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο έχει «αναγκάσει» τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Περιφέρειας αλλά και της Ελλάδας να μιλάει για αυτόν!

Δεν είναι λίγοι οι κυνηγοί ταλέντων και μάνατζερ που παρακολουθούν την εξέλιξη του που σίγουρα υπόσχεται πολλά.

Ο Αλέξανδρος συμμετείχε και στην Μικτή Αιγαίου και στην Προεθνική Ελλάδας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ξεκινήσει οι προτάσεις και το ενδιαφέρον και από άλλους μεγάλου συλλόγους όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κ.α.

Παράλληλη υπάρχει πρόταση για να δοκιμαστεί τον Ιούνιο από την γνωστή σε όλους Ολλανδική ομάδα Αϊντχόβεν.

Ποτέ βέβαια δεν ξεχνά τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στα πρώτα του βήματα και όπως έχει δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Η ΔΡΑΣΗΣ μεταξύ άλλων: «Φυσικά πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Γιάννη Μανούσογλου με τον οποίο ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου όταν ήμουν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Κω. Όλα τα βασικά ποδοσφαιρικά στοιχεία , πάσα , κοντρόλ, σουτ κτλ μου τα δίδαξε σε ηλικία 7 ετών. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου στην ΑΕΚΩ κ. Λεωνίδα Κούτσικα γιατί όταν πήρα την μεταγραφή σε ηλικία 14 ετών, μου έδωσε πολλές ευκαιρίες και με καθιέρωσε ως βασικό στέλεχος της ομάδας. Ακόμα με βοήθησε στον τομέα της δύναμης και να μην φοβάμαι όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης ευχαριστώ τον Χουάν Μάρκο Φορτσέτι που είχα την τιμή να τον έχω συμπαίκτη μου, ο οποίος μου έμαθε να παίζω με το μυαλό και όχι μόνο με τα προσόντα μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο μου κ. Δημήτρη Κώστογλου γιατί ήταν πάντα στο πλευρό μου. Επίσης ευχαριστώ την Μικτή Παίδων και όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί από εκεί με είδαν πολλά μάτια ομάδων, και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Την βασικότερη στήριξη όμως την έχω από την οικογένεια μου και ιδιαίτερα τον πατέρα μου ο οποίος καθόλου δεν ασχολούνταν με το ποδόσφαιρό αλλά από την στιγμή που είδε την εξέλιξη μου , έμαθε τα πάντα μόνο και μόνο για να με βοηθήσει. Τέλος ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν πολύ με τον δικό τους τρόπο.»

Του ευχόμαστε Καλή επιτυχία για να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα και να συνεχίζει να κάνει υπερήφανους τους γονείς του και το νησί του.

2 Σχόλια

Σχολίασε
  1. πριν 8 χρόνια ΠΡΟΕΔΡΟΣ junior

    Γεια σου αλεξαντρινιο γιε του "ΠΡΟΕΔΡΟΥ" συνεχισε ετσι ξαδερφε!!

    Απάντησε
  2. πριν 8 χρόνια katerina

    mpavo ston olympiakara syxise

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.