Ο μικρότερος drifter στον κόσμο είναι Κώος και είναι ο Σταύρος Γρύλλης με 92.040 «κλικ» στο Youtube-Συνέντευξη στην Kosvoice

Ο μικρός Σταύρος είναι μόλις 9,5 χρόνων αλλά γνωρίζει τόσα για τα αυτοκίνητα που δεν φαντάζεστε! Τον Σταύρο μπορεί να τον γνωρίζουμε όλοι καλά εδώ στην Κω, όπως και τους γονείς του και τον πατέρα του Μιχάλη (που είναι και ο δάσκαλος του), όμως εδώ και μερικές μέρες είναι παγκοσμίως γνωστός αφού κυκλοφορεί στο youtube βιντεάκι (το οποίο σας παρουσιάζουμε) με τίτλο « Συναντήστε τον Σταύρο Γρύλλη τον μικρότερο drifter στον κόσμο» με μόλις 92.040 κλικαρίσματα και υπάρχει και συνέχεια...

Ο Σταύρος φόρεσε τη στολή του πήρε το κράνος, και μπροστά από το αγαπημένο του αυτοκίνητο, μίλησε στην Kosvoice για την μεγάλη του αγάπη- μετά τον μπαμπά του- που είναι τα αυτοκίνητα, μας είπε ότι πρώτη φορά οδήγησε μόλις 5 χρονών (!) ενώ θαυμάζει πολύ τον Στάθη Παπαργυρόπουλο (πρωταθλητής του αθλήματος) και τον Σωτήρη Τούντα που πρόσφατα ήρθαν στην Κω.

Δείτε τις δηλώσεις του στην Kosvoice, ενώ σας παρουσιάζουμε και το βιντεάκι που ο Σταύρος οδηγεί με συνοδηγό τον Στάθη Παπαργυρόπουλο ο οποίος δακρύζει και στο βίντεο!

Εμάς το μόνο που μας μένει είναι να δώσουμε συγχαρητήρια στους γονείς του και στον ίδιο, και ελπίζουμε να τον δούμε Πρωταθλητή σε μερικά χρόνια (αφού τελειώσει τις σπουδές του)!

1 Σχόλιο

Σχολίασε
  1. πριν 8 χρόνια Αξα

    120,000 χτυπηματα !!! Γρυλλη παμε για φορμουλα 1

    Απάντησε

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.