Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ρυθμική Γυμναστική, Ι. Μαγοπούλου στην Κω, στην ετήσια Γιορτή Γυμναστικής & κοπή πίτας της "ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ρυθμική Γυμναστική, Ιωάννα Μαγοπούλου στην Κω για να παραστεί στην ετήσια Γιορτή Γυμναστικής & κοπή πίτας του συλλόγου μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω την Κυριακη 23/2/2020 στις 17.00.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος θα κάνει μια επίδειξη (Gala ) στην εκδήλωση καθως βρίσκεται σε προετοιμασία για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Πανευρωπαικούς αγώνες, αρχές Μαίου στο Kievo/ UKR. Η Ιωάννα είναι μολις 17 ετών και είναι το νέο αστέρι της Ρυθμικης !

 

 

Μαγοπούλου: Το νέο αστέρι της ρυθμικής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Η πρωταθλήτρια Νεανίδων έκανε μαγικά... πράγματα στην πρώτη της συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριας Γυναικων ρυθμικής γυμναστικής το 2019. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικων 2019 , αφηνωντας δεύτερη την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας Μαρία Δερβίση.

Εκτός των πολλών άλλων διακρίσεων της, είναι η πρώτη φορά και η πρώτη αθλήτρια ρυθμικής από την χώρα μας που προκρίνεται και συμμετέχει σε Ολυμπιάδα Νέων ενα νέο θεσμό που έγινε για τρίτη φορά. Στο άθλημα της ρυθμικής η χώρα μας δεν είχε εκπροσώπηση στις δυο προηγούμενες διοργανώσεις, οπότε η Ιωαννα ηταν η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια ρυθμικής που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Νέων στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, κατακτώντας την 14η θεση.

Είναι ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία της αθλήτριας αυτής στο νησί μας , και σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε το θέαμα τόσο από την Ιωάννα όσο και από τις αθλήτριες της Ηπιόνης .

Σας περιμένουμε με χαρά.

 

Το ΔΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.