Α,Σ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ : Προμήθεια απινιδωτή

Αγαπητοί φίλοι,

 

Τα μέλη του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, στις 10 Αυγ 2019, βιώσαμε μία συγκλονιστική εμπειρία όταν στο αθλητικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Κέφαλο της Κω, μια ανθρώπινη ζωή σώθηκε χάρη στην προνοητικότητα, την πρόβλεψη, την οργάνωση και στην έγκαιρη και ψύχραιμη επέμβαση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Μετά από αυτή την εμπειρία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας και όχι μόνο, αποφασίζουμε τα παρακάτω:

  1. Την εκπαίδευση όλων των προπονητών του συλλόγου στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2019 από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και θα εφοδιάσει όλους τους προπονητές με τις κατάλληλες γνώσεις και 3ετή έγγραφη πιστοποίηση.

  2. Την προμήθεια, σε συνεργασία με τον σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κω, ενός αυτόματου απινιδωτή, ο οποίος θα βρίσκεται στο γυμναστήριο του σχολείου και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του σχολείου αλλά και των αθλητών όλων των συλλόγων που χρησιμοποιούν το γυμναστήριο κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Ευχόμαστε καλή αθλητική και σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

 

Με εκτίμηση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Σχολίασε
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μπορείτε να είστε πρώτος που θα αφήσει ένα σχόλιο

Σχολίασε

Όλα τα σχόλια
Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες (*). Βασικός κώδικας HTML επιτρέπεται.